Идеалния модел бански костюм според типа на фигурата.Втора част

4
374
Добави коментар

Идеалния модел бански костюм според типа на фигурата.Втора част

към първа част

 

3.Правоъгълникът е определеноразпространен вариант на силуета, когато  гърдите, талията и бедрата са на една линия. Въпреки това, с тази фигура е лесно да се работи, защото единствения проблем е да се подчетае талията.  Основната грешка, която може да бъде допусната тук е да се облече цял едноцвете бански, който само ще задълбочи проблема. Подредете необходимите акценти към нас, както следва: Изберете гърдите. Тук може да се помогне, кято се избере горна част тип push up. Обемна горна част и подплънки ще седят красиво даже на малки гърди, акцентирайки на деколтето. 

Изберете плитка долна част бански с шнурове или къдрички, те визуално ще увеличат бедрата а горната част трябва да е класически с презрамки или през врата. Почти всеки  цвят е добър, най-важното е. че цветът на горната и долната част да са еднакви.

 

4. Круша

При собствениците на този тип фигура  горната част на тялото е по-малка от долната. Бикините трябва да са едноцветни с тънки вързанки – това ще намали бедрота. Изборът на горната част трябва да е насочен към ярки и щамповани платове или тип push up. Между другото, ако имате много широки бедра, изберете топ без презрамки – визуално ще се фокусира върху раменете  ви.

Бикини при дами с фигура тип круша. Собствениците на фигури „круша“ често извършват една и съща грешка в опита си да  скрият проблемната област с бикини тип шорти а ефекта е обратен. Оптималния вариант в този случай – е бикини с завишена талия. Може би това звучи като парадокс, но колкото повече отворим бедрата, толкова по-малко те привличат вниманието. Трябва да се откажете от декоративните елементи върху бикините: без панделки и воланчета.

Like this:

Like Зареждане…

Related

Posted in други