Samsung Galaxy A5 2017 Dual A520FD

1
414
Добави коментар
gsmelite
gsmelite

Описание:

Просто елегантен

Елегантност в най-чиста форма. Създадени в стила на минимализма за максимално удоволствие, изключително здравият заден 3D Glass панел и съвършеният 5.2” дисплей се сливат по перфектен начин за да получиш удивително хармоничен дизайн.

Гладък от всички страни

Дизайн, доставящ наслада. Липсата на каквато и да е изпъкналост на камерата позволява равномерно гладък и симетричен дизайн от всеки ъгъл.

Улавяй вълнуващи истории

Наслаждавай се на по-наситени и детайлни снимки, благодарение на мощната 16MP камера. А с бързия и точен Авто фокус , ти ще можеш да уловиш незабравимите моменти преди да се изплъзнат.

Освободете вашата креативност  

Насладете се на по-голям творчески контрол върху историите, които създавате чрез снимки. Оптимизирайте портретите или направете цветовете по-наситени със серията филтри на камерата и подобрете любимите си снимки.

Улови живота в най-добрата му светлина

Със 16MP предна камера и ярък дисплей, който влиза в ролята на светкавица, ти можеш да улавяш ценните моменти дори при слаба светлина. А с функцията за плаващ бутон на камерата, оптимизиран за по-добър захват, снимките са винаги без размазване.

Защитен от неочакваното

Сигурна защита, за да можеш да се насладиш на живота, където и да те отведе. Снабден със сертификат IP68, телефонът е предпазен от течности и прах в почти всяка ситуация.

Винаги зареден

Зареждай без да губиш време. С по-дългия живот на батерията и по-малкото време нужно за зареждане, ти можеш да бъдеш по-продуктивен през целия ден.

Още повече място

С възможността за добавяне на до 256GB памет, можеш да побереш още повече от любимата си мултимедия, като наред с това опцията за две сим карти ти осигурява по-сигурна връзка по време на пътувания.

Всичко в един миг

Научи важното с един поглед без да „събуждаш“ устройството и спести време и батерия. С функцията Always On Display, календарът и часовникът са винаги видими за моментите, в които се нуждаеш от тях.

Здрав и сигурен

Защитена папка“ е сигурно място за твоята лична информация и приложения, като ги държи отделно от общото съдържание на телефона.

Всичко на една ръка разстояние

Спокойствие, на което можеш да разчиташ. Направи резервно копие, ъпгрейдни и синхронизирай всичките си данни във всички Galaxy устройства, така че всичко да е точно там, където ти трябва. И това не е всичко – всеки Samsung Cloud акаунт идва с 15GB пространство.

Характеристики     Процесорни ядра 8 ядра Скорост на процесора 1.9 GHz RAM 3 GB Вътрешна памет 32 GB Слот за карта  Да Тип карта памет microSD (max. 256 GB) Софтуер   Операционна система  Android Екран   Брой на екраните 1 Размер на екрана 5.2″ Разделителна способност на дисплея 1920 x 1080 3D дисплей  Не Камера   Камера Да 3D камера Не Предна камера Да Резолюция на предната камера 16 MPx Максимална резолюция на предната камера 4608 x 3456 пиксела Резолюция на задната камера 16 Мегапиксела Максимална резолюция на задната камера 4608 x 3456 пиксела Двойна задна камера Не Автофокус  Да Вградена светкавица Да Ретина скенер Не Видеозапис Да Максимална резолюция на видео 1920 x 1080 @ 30 fps Мултимедия   MP3 плеър Да FM радио Да Видео плеър Да Интернет браузър Да Игри Да Свързваемост   Трансфер на данни Wi-Fi NFC съвместимост Bluetooth Изводи Мрежово свързване Акумулатор   Тип акумулатор Li-Ion Капацитет на акумулатора 3000 mAh Съобщения   MMS  Да E-mail Да Размери   Височина 146.1 мм Ширина 71.4 мм Дебелина 7.9 мм Тегло 157 г Функции   Две SIM карти Да Три СИМ карти Не Защитен от навлажняване Да Водоустойчив Да Прахоустойчив Да Удароустойчив Не MP3/WMA/AAC мелодии Да Диктофон Да Календар Да Будилник Да Калкулатор Да Хендсфри Да Хардуерен модем  Да Скенер за пръстов отпечатък Да