Ленъкс Люис: Двубоят между Флойд Мейеудър младши и Конър Макгрегър е нелеп

1
298
Добави коментар
bicepsbg
bicepsbg

Ленъкс Люис определи предстоящия боксов двубой между Флойд Мейуедър младши ( 49 – 0, 26 КО ) и шампиона на UFC в лека категория Конър Макгрегър ( 21 – 3 ММА ) като нелеп.

Бившият най- добър боксьор, без значение от тегловата категория Майуедър ще се върне в бокса, за да се изправи срещу суперзвездата на UFC Макгрегър на T-Mobile Arena в Лас Вегас на 26 август в битка, която раздели общественото мнение.

Но независимо от това, дали ви харесва или не, двубоят от лека средна категория ще бъде гледан от милиони хора по целия свят.

“ Не мога да приема този двубой насериозно. Мейуедър е най- добрият в тегловата си категория, никой в бокса не може да го докосне. В двата спорта се използват ръцете, но това са два различни спорта. Флойд ще го нокаутира. Той е прекалено добър боксьор за Макгрегър, а Конър е твърде неопитен в бокса. Той няма да бъде в състояние да използва други форми на бойни изкуства.
Аз няма да си закупя това събитие, но резултатът е интересен за мен. Но тъй като аз вече знам кой ще спечели, няма смисъл да гледам битката, „ – каза Люис пред Mirror.