Курсове за 7 клас по БЕЛ и математика

1
339
Добави коментар
nqkoi
nqkoi

Курсове за  7 клас по БЕЛ и математика

Скъпи родители и ученици, през следващата учебна година ще настъпи един от най-важните моменти за всеки ученик от 7 клас – Националното външно оценяване (НВО) по БЕЛ и математика, от чиито резултати зависи дали ще продължите образованието си в желаното от Вас училище и в избрания профил. Затова, ние от Център „Знам и Мога“, искаме да Ви помогнем да се подготвите за този момент, предлагайки Ви нашите курсове за 7 клас по БЕЛ и математика, с чиято помощ Вие да постигнете резултатите, на които най-много се надявате! Позволете ни да ви обясним защо си заслужава да се запишете в нашите курсове за 7 клас!

Традиции и качество в курсовете за 7 клас

„Знам и Мога“ е сдружение с дългогодишен опит в бранша, което вече две десетилетия успешно предоставя курсове за 7 клас по БЕЛ и математика и подготвя за кандидатстване и прием след 7 клас. Ние държим на традициите, но винаги съобразяваме курсовете си с всички нови изисквания на МОН. Нашата основна цел е да предоставим услуга, която гарантира успеха на ученика и спокойствието на родителите.
Нашите курсове са с продължителност 120 учебни часа по БЕЛ и 120 учебни часа по математика, които протичат през цялата учебна година. В рамките на това време се покрива целия задължителен материал от учебната програма.

Индивидуалност

Групите се състоят от пет до девет ученици. По време на обучението се осъществява непрекъснат контрол на посещенията, а отсъствията стават единствено със знанието на родител. Нашите групи са толкова малки, защото ние държим на индивидуалното обучение. Учителите провеждат разговори с ученика и родителите, като на всеки един наш курсист се обръща специално внимание. Учителите ни се съобразяват с нуждите, слабите и силните страни на всеки един от курсистите.

База в центъра на София

Занятията се провеждат на удобно и комуникативно място в центъра на София, в непосредствена близост до площад Славейков.

Бонуси

Записвайки се за нашите курсове, вие получавате бонуси, част от които са:

БЕЗПЛАТНИ  учебни помагала
БЕЗПЛАТНИ  пробни изпити – по два на всеки от посещаваните предмети
БЕЗПЛАТНИ  консултации
БЕЗПЛАТНИ  консултации за избор на училище и участие в класирането

Високи резултати

Ние можем да се похвалим, че през годините, курсистите ни изкарват изключително високи резултати и успяват да влязат в желаните от тях гимназии. Всички знаем колко високо конкурентни са кандидатстудентските изпити слез 7 клас и колко труден е приемът за елитните гимназии в София.
Статистиките сочат, че:

През учебната 2013-2014 – 60% от учениците ни имат оценка Много добър 5, а 40% оценка Отличен;
През учебната 2014-2015 – 70% от учениците ни имат оценка  Много добър 5, а 30% оценка Отличен;
През учебната 2015 – 2016 – 64% от учениците ни имат оценка Много добър 5, а 36 % оценка Отличен;

Безплатен входен тест

Седмица преди първото занятие ние правим безплатен входен тест за всички записали се, който определя началното ниво на учениците. След това споделяме резултатите от теста индивидуално с родителите и обсъждаме кои са силните и слабите страни на ученика, като даваме напътствия върху какво той трябва да наблегне.

Контактите за записване са:
тел: +359 2 943 40 55
e-mail: [email protected]

Цените на курсовете зависят от начина на плащане – еднократно или разсрочено на вноски и от броя на курсовете. При еднократното плащане се ползва отстъпка от цената. Отстъпка се ползва и при записване на двата курса.

Цени – курсове за 7 клас – подготовка за кандидатстване в гимназии
1. Цени за 1 курс (120 учебни часа)
Начин на плащане
I вноска – при записване
Следващи вноски
Дати вноски
4 вноски
230 лв.
3 х 230 лв.
30.11.2017 г., 31.01.2018 г., 31.03.2018 г.
Еднократно
855 лв.

при записване и внасяне на цялата сума
2. Цени за 2 курса (240 уч.часа)
Начин на плащане
I вноска – при записване
Следващи вноски
Дати вноски
4 вноски
420 лв.
3 х 420 лв.
30.11.2017 г.,  31.01.2018 г., 31.03.2018 г.
Еднократно
1490 лв.

при записване и внасяне на цялата сума
Отстъпки за ранни записвания:
!!! При записване и внасяне на цялата такса до 20 юни 2017г., получавате отстъпка 15 % върху цялата сума.
!!! При записване и внасяне на две или повече вноски до 20 юни 2017г., получавате отстъпка 10 % върху внесената сума.
Индивидуално обучение за ученици от 7 клас

Защо да изберете този вариант?

Индивидуалната форма на обучение има едно основно предимство: ученикът има възможност да работи самостоятелно с преподавател. Това прави обучението по-ефективно, а учениците – по-концентрирани.
Можете да изберете интензивността на учебните занимания на седмица (включително събота и неделя). Този вариант е много ефикасен, ако ученикът има много пропуски от предходните години и се налага да наваксва пропуснат материал.
Можете да разчитате на гъвкавост от наша страна, ако се наложи да промените деня и часа на заниманията.
Ще получите индивидуален график за посещенията на детето, съобразен с Вашето време и финансови възможности.

Времетраене: Индивидуалните занимания са с продължителност от 60 до 90 минути, в зависимост от предварителната уговорка с преподавателя.