Какво предлага агенция за преводи АРТО ?

1
385
Добави коментар
artotranslations
artotranslations

„Арто” е лицензирана преводаческа агенция,  която от самото си начало се стреми да  отговори на нуждите на своите клиенти.

Фирма  “Арто” предлага официални преводи, услуги по заверки и легализации на лични и фирмени документи във всички институции и посолства. Предлага също превод на художествена литература, на интернет блогове, страници и други софтуерни продукти. Извършва също общи преводи и преводи в техническата, юридическата и медицинската сфера.

    „Арто” предлага и устни преводи- симултанен,  консекутивен. Придружават и асистират при пътуване. Провеждат преводи и чрез телефонен  или в скайп разговор. Изпълняват  услуги като копирайтинг и локализация на уебсайтове.

    Фирмата е мобилна и дори не е необходимо да се ходи до офиса, нейните служители са винаги близо до вас чрез интернет достъпа. Можете да си стоите у дома или в офиса и да изпълните своите преводачески задачи по скайп или по телефона.

     Те се отличават с бързи, експресни и стойностни преводи в официалната и художествената сфера. Можете да им поставите задачи от всякакъв тип. И всичко това на достъпна цена.

    Във фирмата работят високообразовани специалисти- магистър-филолози, запознати с терминологията на конкретния език.  Можете да се възползвате от техните услуги само като изпратите документите, който искате да преведат във Word, Power Point, PDF, JPEG. Можете да им изпратите своите изисквания,  как точно да редактират документите ви и какви ключови думи и изрази искате да присъстват в тях. Поставяте им определен срок за работата, а те ви изпращат  имейл с потвърждение и изчисленото време за доставка.

Офисът се намира точно в центъра на град Пловдив на лесно и достъпно място.

 

тел: 032 260 994

факс: 032 260 994

моб: 0899 910 820

е-поща: [email protected]

 skype: tarto26

адрес: гр. Пловдив, ул.”Княз Александър I-ви” 35, ет.2

Автор: Моника Иванова