Модни дамски бански за големи гърди, как да изберем и от къде да купим? Какъв модел бански да избере ако имам големи гърди?

4
473
Добави коментар

Модни дамски бански за големи гърди, как да изберем и от къде да купим? Какъв модел бански да избере ако имам големи гърди?

 

 

Започваме с конкретните въпроси, които трябва да си зададете, когато желаете да си закупите бански:

 Какъв точно бански бихте искали да купите?

За какво ви е необходим? (От това ще зависи точно какъв модел да намерите). Отворен – от две части или затворен бански ви е необходим?

Колко смятате да похарчите за покупка?

Помислете за вашите отговори на тези въпроси, и веднага всичко ще бъде ясно – можете да преминете към следващата част! Ще видите, че да си купите бански ако сте момиче с големи гърди може да не е чак толкова трудно.

 

Нека разгледаме по-подробно

 

Да предположим, че сте се спрели на цял бански. Опциите тук не са толкова много. Затворен бански може да бъде: без никаква чашка; с чашки, пришити към предната част на бански (те могат или не да са с дунапренови подплънки); с чашки с банел.

Моделът с чашки с банел е може би най-добрия избор за вас. Той ще поддържа идеално едрия бюст.

модел с меки чашки –

Съвет! За дами с голям бюст дунапреновите големи подплънки не са необходими на 100 процента-  вие сами преценявате имате ли нужда от подплънки или не , а за останалата част е по-добре да си купите затворените бански костюми с тънък дунапренов слой на чашката, които само ще оформи гърдите, обаче, най-важното – не прекалявайте! В противен случай,  гърдите ще излизат от банския.

Ако имате нужда от спортен бански костюм, то мислете преди всичко за комфорта си, а не за красотата.  За да се поддържа голям бюст трябва да се предпочита бански с вградени чашки, еластичност под бюста и презрамки,  зашити под формата на буквата Х.

 

Кралицата на плажа

При избора на бански за плаж или вечер  вече няма нужда да се съсредоточавате върху комфорта, тогава можете да обръща повече внимание на естетиката и външния вид на модела.

Съвет! Ако сте с големи гърди и стройно тяло  не е необходимо да се изберете модел със силен акцент върху гърдите (набори и къдри,ярки цветове), тъй като той не само ще направи гърдите неестествено големи но също така и ще изглеждате нелепо.

 

  Следващият важен момент при избора Бански костюми са презрамките Те са различни: те могат да бъдат:презрамка около врата,две презрамки, които може да се махат или да се носят по няколко начина. Изборът зависи от това колко добре се чувствате. Ако бански осигурява добра подкрепа на гърдите, то можете да си позволите и бански бандо без презрамки . Ако обаче имате нужда от по-сериозна подкрепа за гърдите, то трябва да изберете по-дебели презрамки.  Най-често една презрамка, която минава покрай врата,води до дискомфорт, триене и причинява чувство на висене на гърдите , така че е по-добре да се въздържате от подобна опция. Най-добрият вариант са две презрамки.  

 

 

Like this:

Like Зареждане…

Related