Съвети за удължаване на мигли

2
280
Добави коментар
iskra77
iskra77

Съвети за удължаване на мигли

Миглите очертават очите, правят ги да изглеждат много красиви и привличат вниманието към лицето. Но жените с възрастта стават много суетни, особено когато миглите не са вече толкова гъсти. На пазара съществуват много начини за изкуствено удължаване на миглите като спирали и изкуствени мигли, но много често се оказва, че тези продукти вредят на растежа на миглите, именно затова е необходимо да се грижим за тях чрез специални продукти или домашни рецепти. Ето и някои съвети за удължаване на мигли:

Витамин Е

Естествените масла могат да подобрят състоянието на миглите, както и да подпомогнат растежа. Можете да овлажнявате миглите със зехтин, кокосово масло, масло от авокадо, ленено масло и арганово масло. Ето как: натопете клечката за уши в маслото и нанесете върху миглите точно преди лягане. Измийте на сутринта.

Зелен чай

Зеленият чай може да бъде използван като много добро средство за подхранване на миглите. Просто пригответе зелен чай и го изчакайте да изстине. Кофеина, който се съдържа в зеления чай ще подпомогне растежа на миглите и ще стимулира появата на нови мигли.

Алое Вера

Алоето е чудесна домашна терапия, която може да бъде използвана в много терапии за разкрасяване. Ако искате да подхраните миглите за да могат да растат интензивно, нанесете алое вера гел директно върху тях преди лягане, като използвате чиста четка от спирала. Благодарение на витамините и мощните подхранващи съставки миглите ще бъдат подхранени и ще растат по-здрави.

Премахвайте грима преди лягане

Колкото повече поддържате миглите чисти, толкова по-добре ще растат. Винаги почиствайте грима и замърсяванията преди лягане, дори правете това веднага щом се приберете в къщи.

Хранете се здравословно

Здравословното хранете и балансираната диета са друг много важен подход по отношение на красотата на миглите. Също както косата ви има нужда от витамини и минерали за да расте, така и миглите се нуждаят от същите вещества. Съветваме ви да се храните с пресни плодове и зеленчуци без да изключвате протеина от вашият хранителен режим.

VICHY LIFTAKTIV Serum за очи и мигли
Първият серум за зоната около очите и удължаване на мигли!

Виши Лифтактив Серум за очи и мигли с лифтинг ефект / Vichy Liftactiv Serum 10 Eyes & Eyelashes е продукт от ново поколение на френската козметична компания VICHY! Лека, топяща се консистенция, съобразена със спецификациите на епидермиса, оставя кадифен завършек върху кожата. Прокарайте показалеца си под миглите и извийте нагоре.

Иновативен серум с моментален изглаждащ бръчките и удължаване на мигли ефект
За цялата зона около очите и миглите
С Патентована ексклузивна технология за очи и мигли /10% Рамноза + Хиалуронова киселина + Екстракт от перли + Серамиди/
Моментална и видима трансформация на кожата
Мощна противостарееща формула
Незабавно озарява погледа
Съживява и освежава зоната около очите
Моментална и видима трансформация на кожата
Лифтинг ефект – бръчките тип „пачи крак“ и под очите са изгладени
Намалява тъмните кръгове и торбичките под очите
Подобрява нивото на хидратация