Скъпи ли са SEO услугите и защо трябва да са?

5
324
Добави коментар
websitedesign
websitedesign

Клиентите не подозират редицата предимства, които си гарантират с правилната инвестиция

Оптимизацията на сайтове за търсачки е непрекъснат процес, който подпомага видимостта в онлайн пространството и представянето пред точната аудитория, но често клиентите я намират за скъпа услуга. Всъщност крайната цена само привидно е висока, а инвестицията се отплаща значително във времето. Тя е новата форма за реклама, без която е немислимо просперирането на бизнес в Интернет. Ако той набира популярност и върви успешно, не бихме могли да си позволим да направим крачка назад, за да създадем предпоставки за загуби.

Оптимизацията за търсачки не приключва за ден, тя продължава да изисква подобрения и промени, за да може вашите сайтове, били те магазини, услуги, новинарски или други, да са конкурентноспособни и предпочитани от потребителите.

Предимствата на сайтовете, които се доверяват дългосрочно на SEO агенция:

Повишават месечната си печалба с 200-300 процента

При тази отлична перспектива, обикновено първоначалното заплащане е средно около 10 процента от печалбата, което изглежда напълно обоснован и дори минимален разход. Колкото повече време минава, толкова повече е оправдано да влагате същата сума срещу далеч по-голяма възвръщаемост. Процентът на разходите пада до няколко пъти, а печалбата Ви расте главоломно – вече е десетки хиляди левове на месец. Реално абсолютната стойност на услугата не се е намалила, но Вие се възползвате от осезаемо по-задоволителни резултати.

Пазарът налага да задържите нивото и абонаментът Ви за SEO оптимизация е една сигурна гаранция за това.

Затвърждаване на позициите в SERP

Най-сериозното предизвикателство пред екипите, които се занимават със SEO, е да подобряват непрестанно класирането на даден сайт, да откриват най-правилните ключови думи, да се целят в първите места и да изпреварват конкурентите в нишата. Ако може бързо да се изкачите до 2-3 страница по ключова дума или фраза, то продължаването по пътя към върха, съвсем не изглежда лесно. Задачата става все по-сложна и комплексна. Но стига да виждате ефектите от вложения до този момент ресурс и професионалния подход, който получавате от специалистите, не спирайте да вярвате, че усилията им отново ще се увенчаят с успех.

Сами разбирате, че целта става все по-трудно достижима, а цената на услугата не би могло да спада.

Имате силата да водите истинска битка с утвърдените конкуренти

Да предположим, че вече сте се озовали на едно от първите места в Google. Тогава смятате, че заслужавате да се включите в една истинска битка с утвърдените конкуренти в бранша. И бъдете сигурни, тя наистина ще последва! Защото конкурентите Ви също като Вас следят тенденциите, полагат нови методи, за да се задържат на върха, не Ви подценяват и знаят, че обстоятелствата непрекъснато се променят. Те разчитат на агенциите, с които са сключили договор, да Ви изместят и да си възвърнат позициите. В някакъв момент това може и да се случи, особено ако си позволите да допуснете, че завинаги сте спечелили първото място. И, разбира се, ако спрете да се възползвате от добрите практики в SEO, считайки този разход за абсолютно ненужен сега.

Запомнете: Успехът е променлив, а битката никога няма да секне.

Завоюваните днес позиции са перспектива за съществуването ви в бъдеще

Вероятно не подозирате, но не са далеч дните, когато компаниите, които нямат задоволителна онлайн видимост, ще останат тотално извън борда. Сега се наливат основите на Вашия бизнес, което утре ще е критерий за съществуването му, а като преминете отсяването и не сте фактор онлайн, ще осъзнаете грешките си, но ще бъде прекалено късно. Неслучайно оптимизацията за търсещи машини не се очаква да поевтинява като услуга, а напротив – тя е Ваш пръв приятел, с поглед устремен в бъдещето.

Старанието и средствата днес са повече от вложение в развитието на бизнеса Ви, те са Вашето уверение за живот и просперитет.