2025-ID. Текстилен панер чаша с Лавандула

5
301
Добави коментар
Decora
Decora

HandMade Текстилен панер с форма на чаша, която има неподвижна чинийка на дъното, част от колекцията с продукти Decorra Home. За изработката са използвани памучни платове + пъстър лавандулов плат със състав памук полиестер. Нежните лавандулови клонки и снопчета придават приятно излъчване, а нетрадиционната форма на панера го правят желан ии интересен продукт. Може да се използва за нареждане на пакетирани захарчета, пакетирана сметана, сламки, бисквитки или дребни сладки, а също така само като декорация и украса на дома. 

Текстилен панер чаша с Лавандула е подходящ за кухня, трапезария, гостна, за декорация на витрина в био магазини, пекарни, закусвални, чайна, сладкарници и др. кулинарни обекти. Има компактни габаритни размери и оригинална визия когато се постави на барплот. Диаметър на дъното на чинийката 19 см, вътрешен диаметър на дъното на чашката 7 см., дълбочина 10 см., при обща височина на панера 14 см.Чашата е с правилна цилиндрична форма. Уникална ръчна изработка чрез шиене. Може да се пере на ръка или в пералня на 30-40 градуса.

 Текстилен панер чаша с Лавандула може да се комбинира с други продукти, които са изработени от същите материали или имат еднаква тема Лавандула като подложки за чаши, дървена дъска Лавандула Прованс, декоративна лъжица за украса, слафетник, подвързия за книга, лавандулови торбички за релакс, свещ и др. Можете да съчетавате материи, форми, да комбинирате продукти според темата или предназначението докато оформите своята окончателна идея за подаръчен сет.

С грижа за Вас създадохме специална колекция с ръчно изработени картички, с примерно пожелание за празника, които да допълнят подаръка и да имате 100% оригиналност на поднасянето.

С Decorra всичко има завършен вид!

Панерът може да се изработи повторно и с други материали за 3 – 5 работни дни. При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!