1059-MB. Комплект подвързия и разделител Лавандула

5
397
Добави коментар
Decora
Decora

1059-MB. Комплект подвързия и разделител Лавандула Handmade Подвързия за бележник или книга с нежна визия на лавандула + книгоразделител, част от Колекцията продукти Decorra Lady „Специално за теб“.  Атрактивен комплект, благодарение, на който воденето на ежедневните бележки и записки ще бъде още по-удобно, а четенето на книги ще бъде още по-приятно без опасност да подминете последната прочетена страница или записан ред. Уникален дизайнерски продукт, изработен от плътен плат с гланцов филм памук – полиестер със снопчета лавандула. От вътрешната страна на подвързията има мини джобче, в което може да се постави разделителя за страниците или ако се ползва за бизнес кореспонденция и срещи вътре може да е сложат няколко броя визитки. Един практичен продукт под формата на текстилна дрешка, подвързия за книги, тетрадки, органайзери, бележници или бизнес тефтери с формат А5. Подходящ е за подарък на любителките на лилавата лавандулка по повод рожден ден, имен ден, Цветница, Коледа, Нова година или друг повод. Лесно може да се трансформира в пижама на любимите четива у дома, която ще придаде неповторимо излъчване, визия и приятно усещане при ползване. Употреба с аромат на лавандула и провансиален привкус. Носи настроение и самочувствие на своята притежателка, истинската жена – приятелка, майка, дъщеря, близка роднина или бизнес партньор. Размери на разделителя за страниците: 5 х 22 см.  

Комплект подвързия и разделител Лавандула може да се комбинира с панер за пакетирани пакетчета захар, кафе, сметанка или дребни предмети с многократна употреба, които трябва да бъдат на едно място събрани. Успешно се съчетава в тематчен лавандулов сет ако добавите свещ, мини лавандулова торбичка, натурален сапун, декоративна лъжица, подложки и салфетник в стил Прованс, а също така с картичка или друго изделие от лилавата гама. Подвързията, калъф е допълнително подсилена с фина силиконова вата за красота, плътност и приятно усещане при употреба. Пере се на ръка или в пералня при 30 – 40 градуса и гладене с ютия.

Специално за Вас разработихме богата колекция с HandMade картички, с които избора Ви да улесним и завършеност на подаръка за придадем.

С Decorra всичко има завършен и специален вид!

Допълнителна информация Материали плат, вата Размери 15 х 21 см. Техника на изработка шиене Стил Прованс Цвят лилав Форма правоъгълна

Етикети: рожден ден, имен ден, поводи, за жена, подарък, лавандула, Прованс, аромат на лавандула