Малена – магазин за супер пуш-ъп сутиен със силиконов гръб и двоен гел Лормар Lormar сутиени плюс два размера

3
387
Добави коментар

Double Gloss гладък сутиен твърда чашка с вградени гел подплънки +2 РАЗМЕРА с банели, силиконов гръб и силиконови презрамки, произведен от италианската марка за женско бельо Lormar/ Лормар. 

размерите са уголемени с 1 размер спрямо други италиански марки и дори спрямо други модели със стандартен гел на Lormar – т.е. 80B от този модел отговаря на 85B / 80C от другите. Отговаря напълно на размерите на размера на моделите на Лормар с двоен гел придава супер пуш-ап ефект на бюста и едновременно го увеличава оптически с 2 размера подходящ за големи деколтета и тънки/ прозрачни дрехи, като придава сексапилен силует и едновременно дава стабилна поддръжка и комфорт силиконовият гръб се регулира от двете страни чрез закопчалки силиконовите презрамки се регулират и могат да се сменят с други

Състав: Тъкан – 74% полиамид, 26% еластан; Вътрешна част на чашката – 65% полиестер, 35% памук

Продуктът е предназначен само за ръчно пране на 30 градуса ( при пране на пералня препоръчваме сваляне на силиконовата лента, а след това поставяне на сутиена в торбичка за пране и пране на програма за синтетика без центрофуга или при максимум 300 – 400 оборота ); не използвайте препарати, съдържащи белина (хлор); не се позволява центрофугиране; не бива да се суши в сушилня; не бива да се глади; не бива да се чисти химически.

Продуктът е наличен в Магазин „СВЕТА ТРОИЦА“ – ГР. СОФИЯ и в Магазин „ИВАН ВАЗОВ“ – ГР. СОФИЯ при НЕПЪЛНА наличност на размери и цветове в двата магазина.