Оригинални семена на домати Ред Пеър (Червена круша) Франчи – световно известен италиански сорт

5
545
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Разфасовка / брой семена: 1 гр. (около 250 бр. семена на домати Ред Пеър (червена круша) има в една опаковка).
Норма за сеитба: От 25 до 40 грама за декар.
Реколта:
Период на сеитба: От януари до май.
Период на разсаждане: След отминаването на сланите.
Схема на отглеждане: 80-120/35-45 см. Доматът се отглежда на колове двустъблено навън и на закрито в оранжерии от израелски найлон качествен.
Вегетация: 80 – 100 дни.
Характеристики на плода: Доматът Ред Пеър образува големи със средно тегло около 230 гр., те са крушовидни с характерно оребрение, апетитен червен цвят, изключително вкусни, балансирано месести и ароматни. Имат много малка вътрешна жилка и много малко семена. Изключително тънка кожица, която се топи в устата.

Италианската разработка на семена от домати от Червена Круша (Ред Пеър) на Франчи е част от богатия зеленчуков каталог на градински онлайн магазин Semenata Shop, който винаги е на разположение на многобройните ни постоянни, а и на бъдещите ни клиенти.

Доматът от този сорт е силно ароматичен, сладък и много вкусен, с червен цвят и специфична форма на круша. Силно устойчив е и дава високи добиви при правилни грижи за насажденията през развитието им.

От тези семена на крушовиден червен домат на Франчи ще добиете растение, което е без ограничение на височина, затова се гледа на колове и на редове. Те спадат към средно ранните сортове, средно големи са, почти без семенца, с изключително сочна консистенция и екстравагантни вкусове, които съчетават сладкото и много леко киселото в себе си. Гледат се еднакво добре навън на открити производствени площи в двора или в градината Ви и на закрито в парник или в оранжерия.

Доматите от Северна Италия са превъзходни за приготвянето на всевъзможни вкусни и полезни салати, особено ако се комбинират с различни плодове и зеленчук, с подправки или сирена. Те съчетават идеално в себе си вкусово предизвикателство, аромат и атрактивен изглед, и правят храните едновременно приятни, здравословни и атрактивни наглед.

Заради това, че са месести и сочни, доматите са идеални да се приготвят от тях доматени сокове и доматено пюре, лютеница и кетчуп, разнообразни консерви и туршии с домати.

Плодът на Червената круша (Ред пеър) на Франчи тежи средно около 230 грама всеки, има оребрение, месест е и сочен, а кожата му е много тънка.

Вегетационният период на италианското доматено чудо продължава към 80 – 100 дни.

Доматът е силно приспособим и добре понася застудяване, затопляне или лека суша. Гледа се еднакво добре във всички части на нашата страна, както навън, така и в оранжерийни условия.

Заради всичко това сортът Червена Круша (Ред пеър) на Франчи е непретенциозен и не създава грижи при гледането му както от любители, така и от професионалисти в областта на зеленчукопроизводството, сочат данните в каталога на магазин градински Семената.Шоп.

За производство на един декар земеделска площ са нужни от 25 до 40 грама семенца. Вегетацията на доматите продължава едва до към 80 – 100 дни след сеенето на семето при благоприятни атмосферни и температурни условия и при оптимално обгрижване на посевите.

При засяването на разсадите се спазва дистанция от 80 до 120 сантиметра от ред до ред и от 35 до 45 сантиметра от растение до растение вътре във всеки ред, за да се гарантира по-добро проветрение и изхранване на насажденията.