5008-MB. Дамско Шаби Шик Портмоне с огледало

1
321
Добави коментар
Decora
Decora

5008-MB. Дамско Шаби Шик Портмоне с огледало Дамско Шаби Шик Портмоне с огледало, ръчно изработено от дизайнерски плат с компактни размери 11.5 х 20 см.Функционалност на представянето и практичност на оформянето. С този моден аксесоар редът в дамската чанта ще е гарантиран, а гримирането на всяка жена ще става с лекота. Дамско Шаби Шик Портмоне с огледало съхранява най-нужните принадлежности на всяка кокетна дама с изискан стил и вкус.

Шаби – Шик Портмоне има кръгло огледало с диаметър 8 см., малко джобче за поставяне на визитки или карти за разплащане с размери 9.5 х 7 см., а от другата страна 2 джобчета, всеки от които с размери 8.5 х 6 см. и голям джоб с цип с размери 10 х 17.5 см. Закопчаването става с помощта на велкро лепенка фино скрита под панделката от същия плат.

Дамско Шаби Шик Портмоне с огледало е кокетно и с неповторимо Шаби Шик излъчване. Подходящо е за съхранение на пари, дребни вещи, козметични, лекарствени или медицински продукти. Удобно е при пътуване, не заема много място в чантата или куфара. Може да се ползва и у дома, поставено или закачено на тоалетката в спалнята или в банята.

Като част от серията продукти Decorra „Специално за теб“, Дамско Шаби Шик Портмоне с огледало успешно се комбинира в подаръчен сет с Тилда поставка за клечки за уши, поставка за огледало, вертикален органайзер за баня и др. За по – дълготрайна употреба поддържането и почистването трябва да става на ръка с внимание да не се повреди огледалото.

Дамско Шаби Шик Портмоне с огледало може да изработи със същите или други материали за 3 – 5 работни дни! При интерес, моля посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!

Допълнителна информация Материали плат, вата Размери ш. 11.5 см., в. 20 см. Техника на изработка шиене Стил Шаби-Шик Цвят синьо-зелен Форма правоъгълна

Етикети: портфейл с огледало, подарък, празник, за жена, за дамска чанта, Шаби – Шик, несесер, портмоне, дамско портмоне, дамски портфейл, портфейл от плат, Шаби Шик портмоне с огледало