5012-MB. Клъч Портмоне Котки

2
360
Добави коментар
Decora
Decora

Дизайнерско Хендмейд Клъч Портмоне, ръчно изработено от плътен плат състав памук – полиестер с принт на закачливи котенца. Многофункционален моден аксесоар с две лица, част от Колекцията Decorra Lady „Специално за теб!“, който комбинира много дамски аксесоара в един продукт – портмоне, мини ръчна дамска чанта, несесер и калъф за мобилен телефон. Има две лица, едното от които е с хоризонтална визия и се състои от 2 джоба – малък за монети и по-голям за банкноти, карти, бележки, ключове и др. неща. Другото лице е с вертикален джоб с велкро лепенка и служи за съхранение на мобилен телефон, носни кърпички, визитни картички, мини бележник,  слим цигари или други дребни вещи.

Клъч Портмоне Котки има следните предимства: бързо обслужване само с ципове и велкро лепенка; може да се промуши през ръката и да се носи като чантичка – портмоне; има компактни размери; гарантирана здравина на шева и материалите; дълготрайна употреба; мобилния телефон е на лесно и откриваемо място; безопасността на ползване е гарантирана, тъй като може да се закачи на дръжката на чантата и да се пусне вътре в нея. Размери: 11 х 17 см., дължина на дръжката с ухото 24,5 см., от която 21 см. е дръжка + карабинка.

Кокетно и практично, Клъч Портмоне Котки може да се превърне в интересен тематичен HandMade дамски подарък ако го комбинирате с продукти изработени от същия плат или от други материали и техники със същата тема като ключодържател, подвързия за книга, бижута, предмети декупаж, натурален сапун, свещ, часовник, картичка и др. Това текстилно портмоне е подходящо е за пране на ръка или в пералня при 30 – 40 градуса. 

С грижа за Вас създадохме специална колекция с Handmade картички + бонус примерно предложение за надпис, с които да направите поднасянето на подаръка по още-по незабравим начин и личен стил.

С Decorra всичко има завършен вид!

Клъч Портмоне Котки може да се изработи със същите материали за 3 – 5 работни дни. При интерес, моля посочете желаната дата за доставка!