5024-MB. Клъч Портмоне от плат с Куче

1
387
Добави коментар
Decora
Decora

Дизайнерско Хендмейд Клъч Портмоне, ръчно изработено от плътен плат памук-полиестер с принт на кученце с колибка. Многофункционален моден аксесоар с две лица, част от Колекцията Decorra Lady „Специално за теб!“, който комбинира много дамски аксесоара в един продукт – портмоне, мини ръчна дамска чанта, несесер и калъф за мобилен телефон. Клъч Портмоне от плат с Куче има две лица, едното от които е с хоризонтална визия и се състои от 2 джоба – малък за монети и по-голям за банкноти, карти, бележки, ключове и др. неща. Другото лице е с вертикален джоб с велкро лепенка и служи за съхранение на мобилен телефон, носни кърпички, визитни картички, мини бележник, слим цигари или други дребни вещи. Оригинален подарък за девойка, тинейджър, жена, любители на кучетата по повод рожден ден, имен ден, Коледа, Нова година или друг празник.

Клъч Портмоне от плат с Куче има следните предимства: бързо обслужване само с ципове и велкро лепенка; може да се промуши през ръката и да се носи като чантичка – портмоне; има компактни размери; гарантирана здравина на шева и материалите; дълготрайна употреба; мобилния телефон е на лесно и откриваемо място; безопасността на ползване е гарантирана, тъй като може да се закачи на дръжката на чантата и да се пусне вътре в нея. Размери: 11 х 17 см., дължина на дръжката с ухото 27 см., от която 24 см. е дръжка + карабинка.

Кокетно и практично, Клъч Портмоне от плат с Куче може да се превърне в интересен тематичен HandMade дамски подарък ако го комбинирате с ключодържател от същия плат или продукти, изработени от други материали и техники със същата тема или цветове. Това текстилно портмоне е подходящо е за пране на ръка или в пералня при 30 – 40 градуса. 

С грижа за Вас създадохме специална колекция с Handmade картички + бонус примерно предложение за надпис, с които да направите поднасянето на подаръка по още-по незабравим начин и личен стил.

С Decorra всичко има завършен вид!

Портмонето може да се изработи от същите платове за 3 – 5 работни дни. Моля, посочете желаната дата за доставка, която Ви устройва!