Цветни хладилници Liebherr

3
354
Добави коментар
vimaxclima
vimaxclima

Цветни хладилници Liebherr

Бяхме говорили наскоро за цветните климатици (ако сте пропуснали вижте тук) и продължаваме цветната вълна и с нещо ново и шарено за кухнята.  В момента Liebherr предлага на своите клиенти модела CU 3311 в цветовете: огнено червено (fire red), зелено (avocado green), и синьо (water blue). Към тези цветове ще се присъедини и моделът CTP 2121, който допълнително ще обогати изборът от цветни хладилници Liebherr. Това ще се случи още през януари 2017. За разлика от предишните цветни модели, една от новостите тук  е, че камерата за замразяване този път ще бъде отгоре. 

 

Хладилникът е задължителна част от обзавеждането на всяка кухня. Като той не е само необходимост, но вече е и важна част от интериора. За това от Liebherr предлагат нещо цветно за кухнята, което да внесе цвят и живот. Страхотна цветна серията не само има невероятен дизайн, но отговаря напълно на високото качество и иновациите на Liebherr. CTP 2121 има горен фризер. Освен с дизайн новата серия впечатлява и с функционалност. Добре организираната вътрешна част, удобните чекмеджета и перфектното LED осветление, което освен това е и енергийно ефективно. Стъклените рафтове от матирано стъкло са стабилни, дори при пълно натоварване, а почистването им е много лесно.

 

Всички хладилници от тази серия имат и системата Smart Frost, която намалява заскрежаването и предотвратява замръзването на храните, като освен това намалява нуждата от размразяване на хладилника. Освен всичко тези хладилници са и изключително икономични, всеки от тях притежава енергиен клас А+++.

 

Раздвижете пространството в кухнята с новата цветна линия на Liebherr​ създадена за експериментатори и бунтари, които не обичат скучните неща.