ПЛАСТМАСОВИ ЧЕМБЕР ЛЕНТИ

1
388
Добави коментар
gpetev
gpetev

ПЛАСТМАСОВИ ЧЕМБЕР ЛЕНТИ

Още със създаването си, пластмасови чембер ленти е замислени като заместител на металната лента, особено в индустрии, в които е било невъзможно да се работи с друго освен метален чембер. Често металната лента е с много по-високи параметри от необходимото, но не е имало алтернатива. Разнообразието на пластмасовите ленти дава нови възможности за опаковане, но за да се възползвате напълно от тези възможности, трябва да знаете основните разлики между пластмасовата и металната лента.

При метала, разтегливостта не е ключова характеристика. Тя се взема под внимание при пластмасовата лента. Друга важна характеристика на пластмасовата лента е възвръщане след разтягане. Има се предвид до колко лентата ще се опита да възвърне първоначалната си форма след разтягане. Ако имате разнороден и ръбест продукт, полиестерната лента ще бъде най – добра за вас. Но тя няма същата разтегливост и няма възвръщане на формата.

С разнообразието от опаковъчни чембер ленти на „ПАКИН“ всеки може да избере точната лента според изискванията на неговото производство.