Чемберосване на дървен материал

1
308
Добави коментар
gpetev
gpetev

BPX Strapping System увеличава производителността при чемберосване на дървен материал

 

София, България – Проектирана да доставя максимална ефективност на опаковането в лесна за употреба машина, Signode Packaging Systems представя иновативната BPX машина за чемберосване на дървен материал. Проектирана да спестява време и средства, BPX намалява времето за обслужване и увеличава производителността .

Иновативните характеристики на машината и застъпващите се операции осигуряват максимална стабилност на продукцията. Машината опакова с уникална по рода си независима странична глава, която гарантира формата и подравняването на продукцията. За разлика от други машини, BPX автоматично поставя защитни ъгли върху продукцията, за да гарантира еднакъв, силен опън на чембер лентата и защита на продукта от нараняване. Материалите се подреждат предварително и са укрепени здраво преди опаковането. Всички тези функции позволяват еднакво бързо и надеждно опаковане на дървен материал .

Машината разполага със система за предварителна подредба на материала, който ще се опакова, а интуитивността на системата позволява автоматично настройване на главите за различни по размер материали.

За да опрости обслужването, машината е проектирана на модули – разполага с независими глави за обтягане и спояване. Главите са конструирани с по-малко движещи се части и с по здрави материали, което ги прави по –евтини за обслужване. Опростения дизайн (без ремъци и ролки ) намаляват обслужващите дейности. Главите тежат само около 20кг. , правейки ги лесни за монтаж и демонтаж без специални инструменти или оборудване.

Signode Packaging Systems произвежда специализирани машини за всички индустрии и BPX  е доказателство за уникалността на машините за дадена индустрия.