Пране на мека мебел и меки настилки (килими)

3
424
Добави коментар
Ivan_Pantaleev
Ivan_Pantaleev

Професионална почистваща фирма „Калина 2012“ има дълга история на доволни клиенти. Нашата услуга „пране на мека мебел и меки настилки“ няма равна в бранша. Благодарение на политиката ни на инвестиции и ре-инвестиции, ние сме се специализирали в тази област. Висококвалифицираният ни екип използва иновативни и доказани техники за почистване, които премахват замърсения слой и частиците, без да увредят килима или меката мебел. А големият ни работен ресурс трупан през годините успешна дейност, ни дава възможност да поемем почти неограничен обем от работа, без това да е за сметка на високото качество, което е неотменен наш стандарт.

Ние се опитваме да изпипваме нещата до съвършенство. Ето един пример. За разлика от други фирми, при нас прането на меки подови настилки е една услуга съставена от 3 задължителни дейности:

1. Изтупване.

2. Втриване с бавно оборотна машина и изсмукване на професионалния разтвор.

3. Подсушаване.

При прането на мека мебел от съществено значение е предварителната обработка. Трябва да бъде добре изтупано всичко, след това внимателно да се нанесе професионалния почистващ препарат, да се изплакне и хубаво да се изсуши. Ние не правим никакъв компромис с отделните фази на услугата и не си позволяваме да икономисваме труд, препарати или технология, защото това ще се отрази на качеството, което е абсолютно неприемливо за фирма, чиято цел е перфектността! Преди да започнем с извършване на услугата, нашите почистващи специалисти ще обсъдят с вас най-замърсените и деликатни зони за почистване по вашата мека мебел или килим. Екипите ни са перфектно обучени да преценяват коя е най-добрата система и техника на почистване според конкретния случай. А след като почистващия процес завърши, те отново ще проверят и за най-малкото останало петънце, с цел максимално добър резултат.

Преди да си тръгнат, специалистите ни извършват краен оглед на завършения обект заедно с клиента , за да се убедят, че той е напълно доволен. Защото клиентът е гравитационният център, около който се върти всичко в най-добрата професионална почистваща фирма в София и страната!

Пране на мека мебел и меки настилки (килими)

5 (100%) 1 vote