Почистване на фасади

3
296
Добави коментар
Ivan_Pantaleev
Ivan_Pantaleev

От „Калина 2012“ отлично разбираме, че външното почистване на фасадата е от витално значение за всеки собственик на сграда. Тя представлява лицето на бизнеса му пред света и ако външната фасада на сградата не е почистена, това веднага показва незаинтересованост в поведението на собственика.

Ние от „Калина 2012“ сме способни професионално да почистим и подновим екстериора на сградата без значение дали е жилищна, бизнес или публична постройка. Нашият екип от специалисти е работил по фасадите на някои от най-престижните и знакови за София сгради, добавяйки, или възобновявайки тяхната слава.

Екстериорното почистване е тежка задача, така че най-добре оставете опитното почистване на фасади на професионалните фирми, за да бъдат избегнати потенциални вреди причинени от неопитни изпълнители и използването на неподходящи почистващи методи. Височината и трудният достъп до фасадите на многоетажните сгради изискват експертно подготвени фирми и екипи, които да се заемат. Нашата почистваща фирма може без проблем да почисти всяка фасада с височина до 12 м. от земята, достигайки и най-трудно достъпните места.

Нашият фасадно почистващ екип е обучен в прилагането на последно ноу-хау за достъпянето на най-трудните зони, за да се осигури перфектно почистване, както на фасадите на сградите, така и на средата. Това също така включва знанието за прилагането на правилните почистващи материали, които да почистят стъклата, бетона, облицовката или алуминиевата обшивка на сградата.

Ние поемаме отговорност за най-добро външно фасадно почистване, съобразявайки се с графика на клиента и съблюдавайки най-високия възможен стандарт, и всички мерки за безопасност. Свържете се с нас сега за да получите заслуженото експертно почистване на фасадата на вашата сграда!

Почистване на фасади

5 (100%) 1 vote