Как да си направим урна? Струва ли си или не?

4
364
Добави коментар
www.metobg.com
www.metobg.com

Как да си направим урна?

Как да си направим урна и изобщо струва ли си положения труд и усилия за подобно занимание? Ако питате фирмите с големите рекламни бюджети може би ще Ви отговорят, че по-добре е да се заложи на варианта да е готова урна. Ниско-бюджетните фирми или физически лица ще бъдат на друго мнение. Работата е там, че всеки повод е различен, както и целта която искате да постигнете.

Ето няколко често срещани случаи:

1.Имате малко пари за харчене и малко хора, за да организирате една кампания. Не сте професионалисти, нямате рекламна цел, а благотворителна кауза. Не можете да си позволите закупуването на голям размер урна от плексиглас. Каузата е важна и Вие искате на 100 % да постигнете целта си. Не се отказвате лесно. Започвате да мислите и да си казвате как да си направим урна.

Разбира се има начини да се спаси положението като си купите малка плексигласова урна, тип кутия. Тази кутия от плексиглас е по-евтина от останалите модели урни поради това, че има по-малки размери и няма заключване. Недостатък е, че Вие трябва да си измислите някакво заключване, за да няма липси и кражби от съдържанието. Единствения начин е да ползвате някакво тиксо, за да залепите капака.

Честото обаче отлепяне на капака, за да се извади съдържанието ще доведе до затруднения и стъргане на лепило от тиксото. Ако постоянно лепите капака накрая ще имате кутия от плексиглас с много лепилни следи. От друга страна малкия размер урна Ви принуждава често да отваряте и затваряте капака, предвид капацитета на урната, както и да сте максимално прозрачни в действията си.

Ръчно изработената урна от картонена кутия или друг материал като пластмаса или стъкло, не би имала визията на готовата урна от плексиглас, но е решение. Нямате средства, но имате сръчни ръце. Вие сами си измайсторисвате урната защото всеки лев е важен. Залагате на помощта и съпричастността на хората, а не толкова на престижната кутия от плексиглас. В крайна сметка става въпрос за благотворителност и всяка помощ е добре дошла.

Ако въпреки всичко имате някакъв вариант да използвате урна от плексиглас със заключване няма да бъдете затруднени с обслужването. Заключването ще бъде едно  удобство, гаранция за сигурност и здравина. Няма да се чудите как да затваряте капака и да го лепите, защото ще е снабден с ключалка или малко катинарче.

2. Имате малко пари за харчене, но много хора, които да ангажирате с каузата си. Тук вариантите са да си направите кутии от картон или някакъв рециклиран материал. Да облепите кутиите с някакви разпечатки и картинки, и да достигнете до много точки на разпространение благодарение на многото хора, които с които разполагате. Всички са ентусиазиран, искат да дадат всичко от себе си, за да успеете. Многото ръчички ще направят и повече урни от картонени кутии, за да съберете повече парички за благотворителната си цел. И отново постигате успех. Да, ще лепите капаците на кутиите с тиксо или друг материал, но след кампанията картонените кутии вече няма да са Ви нужни и можете да ги изхвърлите или запазите.

3. Имате средства, имате и много хора на разположение. Това е варианта, който всеки би улеснил и е най-лесен за действие. Обикновено пред такива условия са изправени големите фирми с планирани рекламни бюджети. Те инвестират в изработката на урни от плексиглас със заключване и избират среден размер или голям размер урна от плексиглас. Често тези кампании са с рекламна цел, а не с благотворителна цел и парите не са проблем, а предимство.

Как да си направим урна е и лесна и трудна задача. Ако имате сръчни ръце с кутия от обувки или малко кашонче все нещо ще измислите. Е, да няма да има излъчването и вида като на брандираната урна от плексиглас със заключване, но пак е някакво решение.

Ако все пак искате да имате една урна от плексиглас, която да ползвате за дългосрочни кампании и цели, то най-добре е да заложите на продукт с гарантирана здравина и лекота на обслужване.

Всички наши предложения на Урни от плексиглас със заключване, без заключване, въртящи или стационарни можете да разгледате тук: http://metobg.com/category/2/urni-i-kutii-ot-pleksiglas.html