МЕТО – урни, кутия 120/150/150мм с похлупващ капак

6
302
Добави коментар
www.metobg.com
www.metobg.com

Плексигласова кутия с похлупващ капак, без допълнително заключване. Този модел плексигласова кутия е подходящ за организиране на томболи, събиране на парични средства, маркетингови проучвания, допитвания сред персонала и др. Подходяща за многократна употреба. Урната с похлупващ капак има лесно обслужване, удобна е за ползване и наподобява на кутия за обувки.

Урна с похлупващ капак може да се  постави на места, където има непрекъснат контрол от страна на продавача или лицето, което провежда събитието. Не се препоръчва за безконтролно и самостоятелно позициониране, предвид сигурността на съдържанието. По желание капака може временно да се залепи с тиксо или друг вид лепилна лепенка и после да се махне. Често се използва за допитвания и анкети сред клиентите, а също за пускане на талони по време на панаири и изложения с анкети сред гостите.

Урната с похлупващ капак предпочитан модел за кампании, където отварянето на капака е по-скоро удобство, отколкото задължително. Например при томбила с повече от една награди. Изработена е от прозрачен плексиглас с дебелина минимум 2 мм. Може да се брандира с ПВЦ фолио, лазерно гравиране.

Добавянето на джоб за листи, визитки и постери е допълнителна опция на урната с похлупващ капак.