Закачалка от кухненски прибори

15
292
Добави коментар
Art_senses
Art_senses

В почти всеки дом има неизползваеми кухненски прибори, които могат да намерят ново артистично приложение в интериора. Дали остарели с времето или останали единични бройки от комплекти, ненужните вилици и лъжици могат да ви послужат отново. Единственото, от което се нуждаете са няколко стари прибора, съответното количество винтове, дървена основа и инструменти. Трябва да отбележим, че не всички вилици и лъжици са подходящи, а само тези от метали, поддаващи се на огъване.

Тъй като процесите на пробиване и огъване са свързани с риск от нараняване, ви препоръчваме ако нямате опит или съответните инструменти, просто да потърсите помощ от подходящ човек за тази иначе проста операция. Артистично оформените елементи прикрепяте с помощта на винтове към избраната основа и вашата нова дизайнерска закачалка е готова.

арт интериор, артистична закачалка, декорации, дизайнерски мебели, естествени материали, закачалка, закачалка от вилици, закачалка от лъжици, закачалка от прибори, идеи, идеи за дома, идея за закачалка, мебели, направи си сам, направи си сам закачалка, рустик закачалка, идеи за дома, интериорен дизайн, обзавеждане, интериорни идеи, идеи за дизайн, модерен дом, идеи за декорации, артистични идеи