Топ 10 лаптопи, най-продавани през Септември 2017г.

33
427
Добави коментар

 Всички лаптопи и компютри, закупени от магазините на Спийд Компютри, са с безплатна доставка до всяко населено място в България!

През месец Септември се запази тенденцията на търсене предимно на геймърски лаптопи в Спийд Компютри. Останаха стабилни продажбите на лаптопите за бизнеса. В доста от случаите клиентите предпочитат лаптопите от този клас за своя лична употреба, както и за домашен компютър, заради по-мощните им характеристики.

Леко по-слаб беше интересът към най-евтините лаптопи за домашна употреба, но все пак имаше достатъчно покупки и в този сегмент, които се отразиха на класацията ни. Интерес има към всички марки лаптопи без изключения. Фаворит при геймърските лаптопи отново е Acer, следван от Lenovo Legion. В средния ценови клас и за бизнес приложения най-купувана марка беше HP, следвана от Dell, Lenovo и ASUS.

Вижте десетте най-продавани модела и подреждането им в ТОП 10 :

 *СУПЕР изгодна цена! *Препоръчваме ви този лаптоп!

Отличен бизнес лаптоп с много здрав и елегантен корпус, с палмрест от драскан алуминий. Вдъхва усещане за лукс и здравина. Дисплеят е матов, Full HD с добри показатели за яркост и контраст. Процесорът е последно поколение Intel Core i5-7500U до 3.10GHz, а паметта е 8GB DDR4 2133Mhz. Разполагате и с голям и надежден 1TB диск, където да съхранявате вашата колекция от снимки, филми и музика. Освен всичко това, моделът разполага и с M.2 слот за SSD, което може да добавите за светкавично зареждане на Windows-a и всички програми. В момента този лаптоп е на ПРОМО ЦЕНА!

 

*Препоръчваме ви този лаптоп!

Много добро бизнес решение от страна на Lenovo със стилен дизайн и мощен хардуер. Под тънкия корпус лаптопът разполага с процесор от седмо поколение Intel Core i5-7200U с честота до 3.10GHz, 8GB DDR4 RAM памет на честота 2133MHz и цели два диска – бърз 128GB SSD диск и 1000GB хард диск за сторидж.  Матовият дисплей е с размер 15.6″ и резолюция 1920×1080 Full HD с IPS технология, позволяваща много широки ъгли на видимост, както и по-точни и ясни цветове. Моделът разполага с отделна видео карта AMD Radeon R5 M430 с 2GB собствена памет, която помага при използването на по-тежки графични програми и игри.

Отстрани на корпуса са разположени общо четири USB порта, като два от тях са USB 3.0 и два USB 2.0, като единият от тях е постоянно захранен дори когато лаптопа е изключен. Разбира се, лаптопът има стандартните RJ-45 за кабелен интернет, HDMI за връзка с монитор/телевизор, както и малко поостарелия VGA. Интересна екстра, която трябва да отбележим, е наличието на допълнителна батерия, която се поставя на мястото на оптичното устройство като по този начин удължавате времето на работа без ток значително!!! За допълнителна защита, моделът е снабден и с Fingerprint четец, за да се сигурни, че само Вие ще имате достъп до него.

Топ 10 лаптопи, най-продавани през Септември 2017г.

 

 

*СУПЕР изгодна цена! Бюджетен модел от серията X541 заема осмата позиция в ТОП 10. Стилният сребрист модел на ASUS разполага с четириядрен Intel Pentium N4200 с честота до 2.50GHz, 4GB DDR3 1600MHz памет и голям диск 1000GB за съхранение на вашата информация. Присъства и DVD-RW устройство, което е екстра, ако планирате в бъдеще добавяне на SSD диск посредством Caddy адаптер. Разполага с цели 3 USB порта, като един от тях е USB 3.1 Type C – най-новият стандарт. Добро решение за интернет сърфиране, филми, музика и офис приложения.

Топ 10 лаптопи, най-продавани през Септември 2017г.

 

*Препоръчваме ви този лаптоп! Добре познатата ни бизнес серия на Dell разполага с мощен процесор от последно поколение Intel Core i5-7200U с честота до 3.10GHz, памет 4GB DDR4 работеща на 2400Mhz и голям диск от 1000GB за съхранение на вашата информация. На здравият и стилен черен корпус, са разположени общо три USB порта (2x USB3.0 и 1x USB2.0). Има и оптично устройство DVD-RW. Дисплея на лаптопа е с размер 15.6″ и резолюция 1366×768 HD Ready. Матрицата е с матово покритие, което гарантира безпроблемна работа на силно осветена среда и ползване на открито. Моделът разполага с отделна видео карта AMD Radeon R5 M420X с 2GB собствена памет, подходяща при използването на по-тежки графични програми и игри. Други ключови характеристики са четири-клетъчната батерия на лаптопа, която предразполага за по-продължително ползване без нуждата от включване към ел. мрежата. Лаптопът е с 3-годишна гаранция!

 

 

 

*Препоръчваме ви този лаптоп! Новият и много харесван ултрабук на Acer е на шеста позиция по продажби през месец Септември. Интелигентен, изчистен дизайн – фин лаптоп с метален горен капак и приятен външен вид с металически оттенък. Ултрабукът разполага с процесор от последно поколение Intel Core i7-7500U работещ с честота до 3.50GHz и памет 8GB DDR4 работеща на 2133Mhz. Големият 1000GB твърд диск е с предварително инсталиран лицензиран Windows 10!!! Матовият дисплей е разположен зад предпазно стъкло. Размерът на екрана е 15.6″ и резолюция 1920×1080 Full HD с IPS технология, позволяваща много широки ъгли на видимост, както и по-точни и ясни цветове. Шасито разполага освен със задължителния HDMI порт за връзка с монитор или телевизор и с цели четири USB порта, два от които са USB 3.0, един 2.0, както и новия стандарт USB Type-C. За по-голямо удобство при ползване през нощта, моделът разполага и с приятна подсветка на клавиатурата. Ултрабукът има отделна видео карта Nvidia GF MX150 с 2GB собствена памет, с която ще може да играете и някои от най-новите гейм заглавия на ниски детайли.

 

 

*СУПЕР изгодна цена! *Препоръчваме ви този лаптоп! Мощният геймърски лаптоп е на престижното пето място в ТОП 10 през Септември. Висока производителност в стилен корпус! Лаптопът е с метален дизайн, съчетаващ в себе си висококачествен алуминиев капак и палм рест, който е не само елегантен, но и здрав. Моделът е оборудван с последно поколение процесор Intel Core i7-7700HQ с честота до 3.80GHz с Turbo Boost. Има 8GB DDR4 RAM памет с честота 2400Mhz и голям твърд диск от 1000GB за съхранение на вашата информация. Разполага и със M.2 слот за NVMe PCIe SSD диск, което гарантира до четири пъти по-голям трансфер от стандартните SSD и до десет пъти в сравнение с нормалния хард диск. Видео картата е една от най-мощните в момента – nVidia GTX 1060 6GB GDDR5 памет, с която няма да се притеснявате за FPS в игрите.

Размерът на екрана е 17.3″ с резолюция 1920×1080 Full HD, матово покритие и IPS технология. Моделът разполага с една от най-интересните технологии в последно време, а именно Tobii Eye Tracking – за проследяване на погледа. Tobii Eye Ви дава възможност за много по-бърза реакция в игрите, като отчита движението на очите Ви. В момента този лаптоп е на ПРОМО ЦЕНА!

 

 

 

*СУПЕР изгодна цена! *Препоръчваме ви този лаптоп! Лаптоп от серията VivoBook с двуядрен процесор Core i3-6006U с честота 2.00GHz, 8GB DDR4 памет, работеща на 2133Mhz, както и голям твърд диск от 1000GB, където да съхранявате вашата информация. Моделът разполага с отделен видео ускорител на Nvidia GT920MX с 2GB GDDR3 собствена памет, която помага при използването на по-тежки графични програми и игри. Дисплеят на лаптопа е с размер 15.6″ и резолюция 1920×1080 FULL HD, като матрицата е с матово покритие, което гарантира безпроблемна работа на силно осветена среда и ползване на открито. От двете страни на корпуса са разположени общо три USB порта : 1x USB 3.0, 1x USB 2.0 и 1x USB Type-C. Моделът разполага и с оптично устройство DVD-RW, като по желание на клиента на негово място може да се постави SSD диск за по-бърза работа на лаптопа.

 

 

 

*СУПЕР изгодна цена! *Препоръчваме ви този лаптоп! Този много сполучлив бюджетен модел на HP заема челното трето място в ТОП 10. Лаптопът е от последната G6 серия на HP и е със стилен и здрав черен корпус, подходящ както за домашна употреба, така и за ежедневни офис задачи. Оборудван е с двуядрен Intel процесор N3060 работещ с честота до 2.48GHz, 4GB DDR3L памет, работеща на 1600Mhz и 500GB твърд диск за съхранение на вашата информация. Моделът има матово покритие на матрицата, което гарантира безпроблемна работа на силно осветена среда и ползване на открито. От двете страни на корпуса са разположени общо три USB порта, като две от тях са USB 3.0. Моделът разполага и с оптично устройство DVD-RW, като по желание на клиента на негово място може да се постави и SSD диск за по-бърза работа на лаптопа. В момента този лаптоп е на ПРОМО ЦЕНА!

 

 

 

*СУПЕР изгодна цена! *Препоръчваме ви този лаптоп! Изключителен пробив на геймърският Lenovo Legion Y520, който през септември достигна до втора позиция в ТОП 10! И това не е случайно, защото лаптопът е оборудван с всички най-нови технологии! Lenovo Legion Y520 има седмо поколение Intel Core i7-7700HQ процесор с честота до 3.80GHz и десктоп мощна графична карта GTX 1050 Ti с 4GB GDDR5 128bit собствена памет. Притежава 8GB DDR4 2400Mhz памет и твърд диск от 1000GB, както и опция за поставяне на до 512GB PCIe SSD диск с екстремна скорост. Със или без геймърски слушалки, Legion Y520 ви предлага перфектен звук благодарение на 2x 2W Harman тонколони с поддръжка на Dolby Audio Premium.

Моделът има клавиатура с червена подсветка, перфектна за нощни гейминг сесии. С дебелина от само 25.8 mm и само 2,5 кг. тегло, обвит в здрав и устойчив корпус, този геймърски лаптоп ще ви съпътства навсякъде. В момента този лаптоп е на ПРОМО ЦЕНА!

 

 

*Препоръчваме ви този лаптоп! Един от най-продаваните геймърски лаптопи е номер едно през месец Септември! Моделът спечели геймърите с безкомпромисен дизайн и мощен хардуер. Притежава най-новия четириядрен процесор Intel i7-7700HQ до 3.80GHz с Turbo boost, 8GB DDR4 2133Mhz и голям твърд диск от 1000GB. Лаптопът има M.2 слот, на който може да се постави SSD за по-бърза работа. Видео картата е Nvidia GTX 1050 Ti с 4GB GDDR5 памет. Разбира се, моделът има матов екран с Full HD (1920×1080) резолюция и червена подсветка на клавиатурата за безпроблемна работа през нощта. Няма да бъдете разочаровани и от към портове. Има общо четири USB-та от които един 2.0 и два 3.0 стандарт, както и един USB Type-C, HDMI връзка с по-голям монитор или телевизор, порт за интернет RJ 45, комбо жак слушалки/микрофон.

Тестове в игри можете да видите в нашия Ютуб канал ТУК!!! С лаптопа получавате и 2 геймърски подаръка от Спийд Компютри!

 

Купи ACER V NITRO с Tobii eye tracking до 31 Октомври 2017 и грабни подарък играта F1 2017! Топ 10 лаптопи, най-продавани през Септември 2017г.