Silhouette Mint хоби плотерче за изработка на персонализирани печати

32
934
Добави коментар
Speedcomputers
Speedcomputers

За кого е подходящ Mint: С една дума за всеки крафтър, който се занимава с творчески задачи, било те хоби или професионални. Ако обичате да творите и създавате красиви неща, то Silhouette Mint™ е за вас.

Silhouette Mint™ е малко и компактно по размери устройство, на ширина и дължина не по-голямо от 5 инчов смарт телефон и не повече от 10 см на височина, но е удивително мощно за зраборка на персонализирани печати. Чрез термичната технология Mint™ „ецва“ директно вашия дизайн върху специализираната основа за време не повече от 10 – 15 сек независимо от сложността на дизайна.

Основите се предлагат в различни размери от 15 х 15 мм до 45 х 90 мм. Готовия печат може да бъде намастиляван с различни цветове в различните зони, така че лесно изработвате уникални печати с до 18 цвята в един дизайн.

Предимства на Silhouette Mint • За секунди изработвате вашия печат без да ви се налага да използвате услугите на рекламна агенция, която може да ви извърши услугата най-бързо в рамките на ден и то на завишена цена докато с Mint™ става мигновено и винаги получавате желания резултат, което не винаги се случва с външните подизпълнители • С Mint™ не се нуждаете от специални обработки на файла, като при традиционните технологии. Със софтуера на Mint™ и малко въображение лесно превръщате дори най-обикновения jpg в красив дизайн. • За разлика от традиционните печати, които идват в един цвят, с Mint™ можете да използвате до 18 цвята в един печат • С печатите имате неограничени възможности да разкрасявате поздравителни картички, покани, да създавате свой десени хартии, нестандартни фирмени печати и да създавате още много други креативни продукти. • Не е необходимо да имате графични познания по дизайнерски софтуери, за да започнете работа с Mint™. Софтуера с който е окомплектовано устройството (Silhouette Studio™) е лесен и интуитивен за работа. Всеки от вас, който някога е отварял MS Paint в рамките на минути може да се научи да работи с него.

Как работи Silhouette Mint™ хоби устройството за изработка на персонализирани печати

Стъпка 1: Създавате дизайн в софтуера Silhouette Studio Стъпка 2: Поставяте желания размер основата за печат в устройството. И в рамките на секунди вашата основа е готова. Стъпка 3: Поставете основата за печат върху държача и намастилете с избраните от вас цветове, изчакайте цветовете да се абсорбират. Стъпка 4: Направете няколко отпечатъка, за да отстраните излишното мастило и сте готови да използвате вашия печат.

Mint Studio основни характеристики: Mint Studio е софтуера, който идва в окомплектовката на Mint™ и посредством, който давате форма на вашите идеи. С него можете да работите с готови шаблони от безплатната библиотека (включва 50 бр.), да закупите нови или да вмъквате свой изображения в различни формати TIFF, JPG, BMP, PNG, GIF, който можете да режете и мащабирате, да добавяте текст, орнаменти и др.

С Mint Studio лесно превръщате на текст в печат, използвайки който и да е шрифт, инсталиран на вашия компютър Създаване на ваш собствен дизайн Вмъкване на всякакви изображения, необходими за създаване на проектите ви в Mint Studio™ Превръщане на снимка във впечатляващо детайлен печат Работа с готови дизайни от магазина Silhouette Design Store Mint Studio работи под Mac и PC

Mint примери:

Какво включва:

Silhouette Mint™ – устройство за изработка на индивидуални печати • комплект за печат 15 x 60 мм • комплект за печат 30 x 30 мм • 4 шишенца с мастило – черно, червено, синьо и жълто • 50 ексклузивни дизайна • Захранване • USB кабел • Инсталационно CD със софтуера Mint Studio™ • Кратко ръководство за работа на английски език