Безплатни обяви на помощ: Как да разчистите дома преди Коледа

2
307
Добави коментар
seoslav
seoslav

Изпращането на старата година не е просто символично занимание, разчистете около себе си и отворете път на новите възможности

Да започнеш новата година начисто е не просто добро пожелание. По този начин човек си отваря вратата за по-големите възможности. Декември е месецът, в който ние бързаме да приключим с всички задачи, за да отдъхнем спокойно в компанията на близките и семейството си. Намерете време и обмислете каква чистка да направите и в дома си. На помощ тук идват много полезните в случая сайтове за безплатни малки обяви.

В онлайн пространството има редица опции да пуснеш разпродажба на овехтели, непотребни за теб вещи. Ако за вас те не са нужни, на други може да са от помощ.

Съставете си план и действайте:

Дрехи

Със сигурност мнозина от вас имат дрехи, които отдавна не носят. Има едно златно правило – ако нещо не сме ползвали в рамките на година, явно никога няма да опрем до него отново. Не се заблуждавайте, че ако го държите в гардероба си, то пак ще се наложи да го облечете. Продайте облеклото, което вече не ви радва и не бихте сложили, за да се възползвате и от актуалните промоции и да реинвестирате в нови модели.

Техника

Електрониката, от която сте решили да се лишите, за да я подмените или не я желаете заради дребни дефекти, може изгодно да изтъргувате чрез безплатни обяви. Не вдигайте прекалено цената, за да постигнете бърза сделка и да направите приятна изненада на хората преди празниците.

Обзавеждане

Ако ви предстои ремонт на пролет или просто мебелите са ви омръзнали и мечтаете да си купите нови, сега е моментът да се освободите и от тях. В същото време има хора, които не биха отказали да ползват стария ви диван, докато самите не успеят да си закупят друг. Опишете подробно обявата си, без да криете за забележките, за да не подвеждате никого. Коректното отношение винаги среща положителен отзвук и крайният резултат също е задоволителен.

Детски играчки

Децата растат, а с времето се променят и интересите им. Ако до вчера говорещото мече е било една от любимите играчки, днес то вече се оказва ненужно за детето. И повярвайте, там някъде има момченце или момиченце, което ще бъде във възторг да го получи. Майките често проверяват сайтовете за безплатни обяви и се сдобиват с интересни находки за своите наследници.

Козметика

Може би имате козметика, която сте купували в онези моменти на лудост, а никога не сте стигнали до нея, за да я употребите. Продайте я, подарете я, разменете я – вариантите са различни и според вашите представи.