Естетична гинекология

3
302
Добави коментар
kotanalisana
kotanalisana

Лазерна лабиопластика

Намаляването на големите или/и малките срамни устни може да се предприеме както по естетически така и по медицински съображения.

Процедурата е краткотрайна (около 20-30мин.) и атравматична. Може да се извърши с локална или обща анестезия, а болничният престой е еднодневен. Дискомфортът от операцията успешно се овладява и контролира чрез медикаменти.

При първичната консултация с наш специалист ще получите  изчерпателна информация за интервенцията и ще обсъдите желаните от Вас резултати.

Основен приоритет за нас е постигането на желаната от Вас визия и комфорт.

Лазерна вагинална пластика

Най-честите причини една жена да пожелае вагинално подмладяване са индивидуалното разбиране за красота и стремежа към съвършенство и пълноценен сексуален живот. Причините, които подтикват жените към пластика често са комплексни: от една страна след раждане, особено на по-едри бебета, настъпва разширяване на влагалището, разкъсвания и свличане на влагалищни стени. Нарушава се анатомията и физиологията на влагалището и външните полови органи. С настъпване на климакса и менопаузата, поради отпадане на естрогена, проблемите могат да се задълбочат. Често промените в анатомията на влагалището са придружени от неволево изпускане на урина, а това нарушава семейния и социален живот на жената. Друга причина може да бъде преживяна травма или наследствена слабост на поддържащия апарат. 

Лазерната вагино-пластика е оперативна интервенция върху влагалищните стени с цел възстановяване на влагалищния тонус и анатомия, както и възвръщане на самочувствието у жената.

Аугментация на Джи-точката (G-Shot – усилване)

Увеличаване на Джи-мястото е нов нехирургичен и неинвазивен метод.

Показания за манипулацията

Увеличаване на Джи-мястото е предназначено за всички жени, които искат да подобрят и засилят интимното преживяване. Извършване на този вид манипулация е възможно, ако сте недоволна от сексуалния живот и при пълна липса на вагинален оргазъм. Процедурата е краткотрайна и неболезнена.

Ефекти

Разширяване, подобряване, увеличаване на Джи-мястото – удовлетвореност от сексуалния живот, значително подобряване на сексуалния контакт. При G-SHOT® пациентката напуска клиниката веднага след манипулацията и няма никакви ограничения в сексуалния си живот.

Колко време трае ефекта – една година.

Mona Lisa Touch

СБАЛ „Свети Лазар“ откри първия за страната лазeрен център с цялостно приложение на лазерите в гинекологията. Болницата е оборудвана с уникалната апаратура Mona Lisa Touch от последно поколение, за борба със стрес инконтиненция и вагинална атрофия. Високотехнологичния лазер се ползва за вагинално неоперативно реконструиране. Това е един нов, съвременен и високо ефективен метод ползван в специалностите: гинекология, лазерна естетична медицина и урология.

Сексуалната дисфункция при жените, причинена от хормоналния дефицит по време на мено паузата, засяга милиони жени по света. Новата лазерна терапия се прилага при: вагинална атрофия, с цел подобряване на сексуалните функции при жените; уринарна инконтиненция; вагинално стягане и пласични корекции.

Идейният принцип на метода е надграждане на добре познатите фракционни лазерни процедури и индуциране растежа на нов колаген и еластични влакна. Целта е да се предизвика растеж на нова тъкан, нов колаген, нови еластични влакна, като тези въздействия отключват механизмите на регенерация. Този метод е предложен от италианската фирма DEKA (Italia) с техния лазерен апарат Mona Lisa Touch. Лазерното лъчение се сканира в 360°, като апликатора се вади поетапно и така се обхваща цялата вътрешна повърхност. Този апарат има смесено въздействие на аблативна и кологативна компонента. Същинската лазерна терапия продължава от 5 до 10 минути, достатъчни за лъча да обходи цялата вътрешна вагинална повърхност. Методът не налага използване на анестезия. За максимален ефект, целият цикъл на терапията включва 3 сеанса, през четири седмици. Процедурата не изисква възстановителен период и пациентът може да се върне към нормалния си начин на живот още в същия ден. Доказано – ефектът от терапията е голям и за първи път се дава възможност на гинеколозите да разширят обхвата на лечебната си дейност, посредством тези така търсени медицински приложения.

Лазерният апарат няма сезонност и може да се ползва целогодишно. В световен мащаб лазерно вагиналното подмладяване е с огромна популярност и често приложима процедура. Вече и жените в България имат на разположение най-модерните и ефективни лазери в АГ Болница „Свети Лазар“.

Пакетната цена за три процедури е 2040лв., като се изпълняват в рамките на 3 поредни месеца.

Ние ще се погрижим за вътрешната Ви хармония!