Принтер за директен печат на текстил Ricoh Ri 100

1
910
Добави коментар
maznio007
maznio007

Ricoh продължава да разширява възможностите за нови и съществуващи фирми за директен печат на текстил с пускането на стартовото ниво Direct to Garment (DTG) принтер RICOH Ri 100.

Той е идеален за креативни предприемачи, които започват бизнес за печат на текстил или такива, които искат да добавят нов печеливш продукт към съществуващия печатен бизнес. RICOH Ri 100 съчетава по уникален начин висококачествена продукция и лекота на използване на достъпно ценово ниво. Той е най-подходящ за нуждите от печат в малки обеми.

Ri 100 разширява портфолиото на Ricoh от принтери за директен печат, което включва наскоро пуснатите принтери RICOH Ri 3000 и Ri 6000 DTG. Ri 100 позволява операции за печат при поискване на промоционални и персонализиран текстил като тениски, торбички за дрехи, калъфки за възглавници и суичъри. Принтерът може да печата върху широка гама материали от 100% памук до комбинации с минимум 50% памук.

Ri 100 позволява на доставчиците на печат да реагират гъвкаво на променящите се нужди на крайния потребител. Принтерът предлага висококачествен цифров печат и без има необходимост в поръчките за минимални количества. Очаква се RICOH Ri 100 да стане популярен в широк спектър от индустрии и за много дейности, включително мода, университети, колежи и училища, корпоративни марки, малки и средни предприятия, магазини за декорация на дома, туризъм, младежки групи, спортни клубове и благотворителни събития.