Предстои цветна пролет с Liebherr

9
374
Добави коментар
vimaxclima
vimaxclima

Предстои цветна пролет с Liebherr

Новата година и предстоящата пролет идват с три нови, супер свежи цвята от Liebherr. Какво ще кажете хладилникът Ви да е в цвят NeonOrange, KiwiGreen и FrozenBlue. Цветен акцент във всяка кухня.

Liebherr държи на качеството, иновациите, но най-вече на комбинацията им в атрактивен дизайн, различен от всичко останало. Серията CN 4313 е обогатена с цели три нови, неонови цвята, които привличат погледа със своята уникалност.

 

 

NeonOrange е наситено оранжево, което сгрява всяка кухня с наситения си горещ цвят на узрял портокал. Страхотен акцент в бяла кухня или прекрасно допълнение, ако се избрали този нюанс за цялото обзавеждане.

KiwiGreen е нотка свежест в забързаното ежедневие. Един от най-предпочитаните ярки нюанси за кухня през последните години е именно зеленото. С киви-зелено определено ще сте в тренда за най-модерна кухня.

FrozenBlue – едновременно цветно, но и неутрално, едновременно модерно, но и класическо. Това е FrozenBlue цветът от новата колекция на Liebherr. За експериментаторите, който не са готови за неоново оранжево, но не си падат по скучното сиво.

 

 

Трите нови цветни модела разполагат със следните функции:

NoFrost – автоматично размразяване на фризерното отделение
DuoCooling – няма смесване на въздуха в камерата и този в хладилното отделение
Отлична енергийна ефективност от A++
Ергономично отваряне на вратата благодарение на страничната вдлъбнатина
LED за оптимално осветление на вътрешното пространство
Поставката за бутилки позволява оптималното им съхранение

 

Очаквайте новите модели хладилници Liebherr на vimax.bg от Февруари!

Пишете ни, за да научите повече за новите продукти във Facebook страницата ни.