Кои ще бъдат късметлийските цветове в годината на земното куче

3
322
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

На 16 февруари 2018-а в Китай ще посрещнат традиционната си Нова година. Тя е 4715-ата година от източното летоброене и ще премине под знака на земното куче. Годината на кучето е година на социалните промени, толерантността, сформирането на микрообщества и организирането на движения и инициативи, смятат астролозите.

По отношение на елементите, годината на земното куче ще бъде балансирана. Взаимодействията между петте елемента ще бъдат в хармония, смятат специалистите по древното китайско изкуство фън шуей.

През 2018-а година те препоръчват да заложим на зеленото, което представлява цвят на дървото и природата. Другите нюанси, които ще ни донесат късмет тази година, са тези, които асоциираме с елемента вода – синьото и черното. Трите цвята трябва да бъдат в баланс в обстановката, облеклото и аксесоарите ни, така че взаимодействието им да има най-позитивен ефект.

Акцентните нюанси, които е добре да обогатяват палитрата в обзавеждането и тоалета, са червеното, бялото и металическите нюанси на златно и сребърно. Те представляват репрезентация на елементите огън и метал, които стабилизират енергиите в година като тази на земното куче.

Специалистите по фън шуей подчертават, че цветовете трябва да се употребяват според правилата за хармонизация.