Скиорката Лиза Цимерман се съблече за Playboy | Temaonline.bg

1
1618
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

ЗВЕЗДЕН ПРАХ
Скиорката Лиза Цимерман се съблече за Playboy
21-годишната шампионка по ски свободен стил не се притеснява от голотата и често публикува разголени снимки в социалните мрежи

08 Февруари 2018 14:12
0

принтирай

|

текст

Германската състезателка по ски свободен стил Лиза Цимерман няма да вземе участие на олимпиадата в Пьончан заради скъсани връзки, но за сметка на това зарадва феновете с поредната си поява без дрехи – този път на корицата на германския Playboy.

21-годишната спортистка от Нюрнберг никога не е страдала от излишни предразсъдъци и сега отново демонстрира ефектно невероятните си извивки, които иначе нямаше да видим, ако Лиза бе по заснежените писти в Южна Корея.

На корицата Лиза е решила да играе ролята на срамежлива красавица с плетен пуловер и чифт от най-силното ѝ оръжие – ските.

 

 

На вътрешните страници обаче световната шампионка не се е посвенила да покаже всичко.  21-годишната Лиза не се притеснява от голотата и често публикува разголени снимки в социалните мрежи.

 

Фотосесията е направена в позната за нея обстановка – на пистите в Алгойските Алпи, където температурите тази година бяха мразовити.

„Да се събличам за мен е нещо съвсем нормално! Нямам проблем да се разхождам пред други хора по долно бельо или само по бикини“ – казва Лиза.

„Много ми е забавно да съм гола, дори да тичам гола сред природата. За мен появата в Playboy е чест и много се зарадвах, когато ми се обадиха“ – казва крехката блондинка.

Тя е световна шампионка в стил „слоуп“, който от 2014 е вклюбен и в олимпийската програма. Освен това тя е световен шампион и носител на световната купа за 2015 г.