10 факта за Светкавицата, които може би не знаете

7
796
Добави коментар
10te.bg
10te.bg

Ако сте фен на комиксовите истории, няма начин да не сте чували за Вселената на Стрелата. Американска компания DC Comics, издаваща комикс списания и книги; издателски клон на DC Entertainment, филиал на Warner Bros. Entertainment и отдел на Time Warner, стои зад всеки един от сериалите „Стрелата“, „Светкавицата“, „Лисицата“, „Легендите на утрешния ден“, „Константин“, „Супергърл“ и „Борците за свобода: Лъчът“.

Различни герои, различни умения, различни съдби, но една обща цел – да помогнат на човечеството в битката му с всевъзможни земни и извънземни злодеи. И три основни фигури, изправени в битката за оцеляването на собствения им град, а оттам и цялата планетата – Стрелата, Супергърл и Светкавицата.

Началото на огромния телевизионен успех на тримата супергерои започва на 10 октомври 2012 г. с появата на сериала „Стрелата“. През 2014 година започва сериал отклонение на Стрелата – „Светкавицата“. През 2016 година Грант Гъстин, който играе титулярната роля в „Светкавицата“, се появява в същата роля на сериала „Супергърл“.

Със своите уникални сили, позволяващи му да се движи със скоростта на светлината, както и с вълнуващите истории, в които има всичко – от пътуване във времето до любов и страдание, Светкавицата безспорно се превърна в един от най-интригуващите герои на DC Comics. А ние днес ви представяме 10 факта от оригиналната история за „най-бързия жив човек“, част от които в сериала са променени и със сигурност биха ви изненадали.