Заравет откри нова модерна ветеринарна клиника и зоомагазин в Асеновград

1
933
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Зоокомплекс Заравет Асеновград отвори врати!

Ние, екипът на заравет, избираме за Вас само най-доброто от храните и аксесоарите за домашни любимци от това, което се предлага на българския пазар. За да сме полезни на повече стопани на домашни любимци, естествено и на самите животинки, направихме нов модерен зоокомплекс – зоомагазин и ветеринарна клиника, в Асеновград, намиращ се в нова сграда на ул. Христо Ботев 34.

Консулатантите ни ще Ви предложат адекватни съвети по храненето и отглеждането на Вашия домашен любимец. При необходимост ветеринарните лекари от клиниката ще назначат в помощ на провежданото лечение специализирана диетична храна, която може да откриете тук.

От момента, в който за първи път решихме да създадем Ветеринарна клиника ЗараВет, до сега, стремежът ни остава един и същ – да осигурим на Вашия любимец най-добрата възможна терапевтична и хирургична помощ.

Ние дълбоко ценим доверието, което ни оказвате, обръщайки се към нас и осъзнаваме, колко много означава любимото животно за Вас и Вашето семейство. Знаем, че желанието на собственика е неговият любимец, като член на семейството, да получи грижа за здравето не по-различна от тази за самия него. Това отговаря и на нашите разбирания за ветеринарна медицина.

В съответствие с ангажимента ни към Вас и Вашия любимец, ние се стремим да Ви осигурим водещите постижения в медицината, съчетани с максимално предани грижи. Опитът от работата ни до сега е показал, че повечето наши клиенти не се интересуват от това – колко много знаем, а от това – колко сме загрижени. За някои от тях дори загрижеността на лекаря за пациента е по-важна от професионалните му способности. Ние вярваме, че трябва винаги да съчетаваме в едно доброто отношение към болните с компетентността. Стремежът ни е да осигурим качество на грижите, такова, каквото бихме желали да получим ние, ако сме пациенти, а не лекари.

Къде се намираме и с какво работно време работим – вижте в сайта!