Джекил и Хайд в областта на машиностроенето. Двуликият кран.

1
421
Добави коментар
divape
divape

Автокранове


Новини


Джекил и Хайд в областта на машиностроенето. Двуликият кран.

SPK60 беше представен през 2016 година, като един изключително подходящ кран за трудно достъпни пространства, където е необходима изключителна прецизност при движенията и маневрите. В повечето случаи той е подходящ за работа във вътрешността на сградите. Новата му втора версия запазва повечето от характеристиките на крана, но му придава една по-удачна идентичност по време на операциите, при трудни терени и лошо време.
Новата версия на софтуера на крана се казва Джекил и това придава една загадъчност на машината. При работа на открито, софтуерът създава усещане за максимална стабилност тъй като машината е разположена на площ от почти шест квадратни метра.

В този режим, кранът е подходящ за строителни обекти, инсталиране на метални конструкции и платформи. Той е оборудван с хидравличен манипулатор за тръби който осигурява изключителна точност при работа на големи височини. Друго приложение на този технически мастодонт е прецизността му при поставяне на стъкла на фасадите на сградите. Машината вдига и мести до три тона с възможност за самоходно придвижване и до шест когато е статична.