Френски цигански суинг с Para Hot Jazz

2
411
Добави коментар
musicien
musicien

Френски цигански суинг с Para Hot Jazz

април 15 @ 6:30 pm – 9:00 pm

Ако сте готови за порция джипси суинг след Великден – Para Hot Jazz ще се качат на сцената на Studio 5 * music club в неделя, 15-ти, малко след 18:30 часа. Пиесите на Джанго Рейнхард и Стефан Грапели, както и такива от репертоара на съвременните джипси суинг изпълнители, ще чуете в изпълнение на Влади Михайлов (виола), Димитър Благоев (китара), Борислав Илиев (китара/тамбура) и Веселин Веселинов Еко (контрабас). Специален гост ще бъде Шибил Бенев – китара! Импривизациите на живо ще ни пренесат през времето и пространството – чак до Париж от средата на миналия век!

Ако сте почитатели на френската култура – не пропускайте да отбележите това събитие в календара си и в края на втората седмица от април, за да се потопите в музикалната атмосфера на Франция от средата на миналия век! Харесайте и страниците на организатора и музикантите – Partymusic.bg и Para Hot Jazz – за да научите повече за тях и културата, която представляват!

Билети и резервации:
Местата са ограничени – направете резервация на тел: 0887 934 335 (след 14ч), a ако желаете винаги да знаете какво се случва на сцената на Studio 5 следете програмата на клуба на www.clubstudio5.com или станете наши приятели във Facebook: Studio 5 * music club, защото музиката и изкуството имат значение.
Билети се продават и в мрежата на Bilet.bg.

ВНИМАНИЕ! Закупеният билет не Ви осигурява седящо място! Резервацията след закупен билет е напълно задължителна!

Вход: 15лв.

Преди да закупите билет, резервирайте седящи места на тел. 0887 934 335 (от вторник до неделя след 14:00 ч.)

*ВАЖНО: Във връзка с Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, до юли месец Studio 5 * music club ще има нов вход от 01.01.2018 година – „Вход А4“ на НДК, а достъпа до паркинга на НДК ще бъде ограничен!