Team Group SSD на ниски цени

10
381
Добави коментар

Team Group SSD на ниски цени в Спийд Компютри!

SSD на Team Group серии : L5 Lite, L5 Lite 3D, L7 EVO и T-Force Cardea M.2 SSD на ПРОМО цени!

Със своите компактни размери и бързите си скорости на четене и запис, SSD дисковете са най-добрия продукт за замяна на традиционния твърд диск. Те ускоряват времето за реакция на всички използвани приложения и най-вече зареждането на операционната система Windows. Team Group SSD дисковете са с висока производителност и надеждност. Вградените нови технологии осигуряват увеличаване и по-ефективно използване на капацитета на устройствата. SSD дискът е задължителен компонент за истинския геймърски компютър. В специализирания геймърски магазин на Спийд Компютри ще намерите SSD  от всички серии на Team Group на най-ниски цени!

Team Group L5 LITE SSD серия

L5 LITE е основната серия SSD на Team Group. L5 LITE SSD дисковете иамт висока производителност и ултра бърза скорост на четене и запис – над 500 MB/s и над 400 MB/s . Те са 4 пъти по-бързи от традиционния твърд диск. SSD устройството ускорява времето за зареждане, времето за изключване и времето за реакция на приложенията. Използва SATA III 6Gbp/s интерфейс. L5 LITE SSD дисковете имат форм фактор 2.5 инча и дебелина само 7 мм. Това ги прави подходящи за вграждане както в настолен компютър, така и в лаптоп. Устройството SSD L5 LITE използва флаш памет, която е трайна, удароустойчива, устойчива на падане и предлага пълна защита. Дори ако случайно изпуснете лаптопа си на твърда повърхност, данните в L5 LITE SSD диска ви ще оцелеят. L5 LITE дисковете поддържат командата TRIM за оптимизиране на Windows. TRIM реорганизира свободното пространство на устройството – свободните блокове – което се използва за системни записи. Това ускорява трансфера на данните и записването им върху SSD диска, осигурява ефективна работа и удължава живота на SSD устройството.

От Team Group L5 LITE SSD серия, на ОТЛИЧНИ ЦЕНИ в Спийд Компютри ще намерите :

 

Team Group L5 LITE 2.5″ 480GB SATA3 SSD

Капацитет : 480GB Скорост на четене : 530 MB/s Скорост на запис : 420 MB/s

 

 

Team Group L5 LITE 2.5″ 240GB SATA3 SSD Капацитет : 240GB Скорост на четене : 530 MB/s Скорост на запис : 400 MB/s

 

 

Team Group L5 LITE 2.5″ 120GB SATA3 SSD

Капацитет : 120GB Скорост на четене : 500 MB/s Скорост на запис : 300 MB/s

Team Group SSD на ниски цени

 

Team Group L5 LITE 3D SSD серия

 

L5 LITE 3D е най-новата серия SSD на Team Group. Дисковете са произведени по 3D NAND флаш технология и са с подобрена производителност и надежност на съхранение на данните в сравнение с 2D NAND. L5 LITE 3D са стандартни 2.5-инчови SSD дискове. С едва 7 мм височина, те са подходящи за вграждане и в лаптоп, и в настолен компютър. Използват SATA III 6Gbp/s интерфейс. Team Group L5 LITE 3D SSD са 4 пъти по-бързи от традиционния твърд диск. Скоростта им на четене е 470 BM/s. Дисковете L5 LITE 3D използват 3D NAND флаш памет, която е издръжлива, удароустойчива, устойчива на падане и осигурява пълна защита на данните. Устройството SSD L5 LITE 3D поддържа командата TRIM за оптимизиране на Windows. Оптимизираната технология за контрол на достъпа NCQ може да ускори трансфера и записването върху SSD диска и ефективно да редуцира намаляването на производителността и износването на устройството. Това води до удължаване живота на Team Group L5 LITE 3D SSD дисковете.

 

От Team Group L5 LITE 3D SSD серия, на ОТЛИЧНИ ЦЕНИ в Спийд Компютри ще намерите :

Team Group L5 LITE 3D 2.5″ 240GB SATA3 SSD

Капацитет : 240GB Скорост на четене : 470 MB/s Скорост на запис : 400 MB/s

 

 

Team Group L5 LITE 3D 2.5″ 120GB SATA3 SSD

Капацитет : 120GB Скорост на четене : 470 MB/s Скорост на запис : 300 MB/s

 

Team Group SSD на ниски цен и „Горещата“ серия Team Group L7 EVO SSD

 

Висока производителност – Скорости на четене до 500 MB/s за повишаване на цялостната реакция и производителност на системата. L7 EVO SSD дискът предлага отлична трансферна ефективност и съвместимост чрез прилагане на ново поколение Marvell контролен чип и SATA III 6Gbp/s  интерфейс. L7 EVO SSD предлага по-висока ефективност на четене/запис на данни, по-ниска консумация на енергия и тиха експлоатация. Проблемът с лошото представяне на повечето персонални компютри не е причинен от слабата производителност на процесора, а от бавната скорост на четене на традиционния твърд диск. Замяната му с L7 EVO SSD може да вдъхне нов живот на вашия компютър, като ускори времето за достъп/изключване и подобри производителността при многозадачен режим.

Тънък форм фактор – L7 EVO SSD е 2,5-инчов, със 7 мм дебелина и може да се вгражда както в настолни компютри, така и в лаптопи.

Поддържа S.M.A.R.T. – следи състоянието на SSD устройството ви.

Поддържа TRIM – поддържа максимална производителност на съвместими операционни системи. Това може да ускори ефективността на SSD за прехвърляне и запис, а също и да намали ефективно разрушаването и износването на устройството.

Поддържа режим DevSleep – пести живота на батерията. L7 EVO SSD поддържа ново поколение технология за пестене на енергия : DevSleep (режим на готовност). Той разполага с ултра ниска консумация на енергия, която изключва захранването на SATA интерфейса, когато компютърът влиза в режим на готовност. Това спестява повече енергия от батерията и удължава живота й.

 

От Team Group L7 EVO SSD серия, на ОТЛИЧНИ ЦЕНИ в Спийд Компютри ще намерите :

 

Team Group L7 EVO 2.5″ 120 GB SATA 6GB/S SSD

Капацитет : 120GB Скорост на четене : 460 MB/s Скорост на запис : 300 MB/s

Team Group SSD на ниски цени

 

Геймърската серия T-Force Cardea M.2 SSD на Team Group

 

T-Force Cardea M.2 е най-бързото SSD устройство на Team Group за трансфер и съхранение на данни, предназначено за мощни компютърни системи и гейминг! T-Force Cardea M.2 SSD използва новото поколение интерфейс PCI-E Gen 3×4 до 32Gb/s, с поддръжка на NVMe и TRIM. Това води до главозамайващите скорости на четене от над 2600 MB/s и на запис – над 1400 MB/s. Също се постигат скорости до 180K/140K IOPS (Input/output operations per second) в произволни операции за четене/запис. Скоростта на T-Force Cardea осигурява бързо зареждане на операционна система, игри и приложения.

Патентована охлаждаща технология

T-Force Cardea SSD разполага с първия високопроизводителен охлаждащ модул за M.2, предназначен за игри. Модулът за охлаждане с патентован геймърски дизайн, позволява естествена конвекция или директно въздушно охлаждане, за да се подобри разсейването на топлината. Това означава, че по време на високо натоварване, геймърите не е нужно да се притесняват за топлинно предизвикани проблеми с производителността. T-Force Cardea SSD устройството е преминало през строги лабораторни тестове и нагрявания. Патентованите „радиатори“ на T-Force Cardea SSD излъчват 15% повече топлина, отколкото стандартните M.2 SSD устройства. Тази комбинация от високоскоростен трансфер на данни, агресивен външен вид и ефективно охлаждане прави T-Force Cardea перфектния ъпгрейд за геймърите, които искат най-доброто за своята система.

T-Force Cardea M.2 PCIe SSD поддържа най-новия стандарт NVMe. Системата комуникира директно чрез PCIe шината и се свързва с PCIe контролера на чипсета или процесора. Така получавате максимални скорости на трансфер, които водят до висока производителност при трансфер на данни с намалено забавяне.

T-Force Cardea поддържа функцията S.M.A.R.T с вградени интелигентни алгоритми за управление като GC (събиране на боклука) и TRIM команда, която осигурява оптимална ефективност и експлоатационен живот на SSD, за да се постигне максимален потенциал. Технологията Smart Level-Leveling и функцията ECC (корекция на грешките) подобряват точността и надеждността на трансфера на данни.

 

От Team Group T-Force Cardea M.2 SSD серия, на ОТЛИЧНИ ЦЕНИ в Спийд Компютри ще намерите :

 

Team Group T-Force Cardea 240GB PCI-e 3.0 x4 NVMe SSD

Капацитет : 240GB Скорост на четене : 2400 MB/s Скорост на запис : 1400 MB/s

 

Team Group T-Force Cardea 480GB PCI-e 3.0 x4 NVMe SSD

Капацитет : 480GB Скорост на четене : 2650 MB/s Скорост на запис : 1450 MB/s

 

Team Group SSD на ниски цени