Кой има право на магия за принудителна Смърт?!!!

6
542
Добави коментар
taro-bg
taro-bg

Това е Алфи Еванс. Познахте го, нали? Детето, което беше неизлечимо болно. Лекарите искаха да го убият, като му спрат животоподдържащите системи. Това е най-тежката черна магия за смърт, която убива 100% сигурно.

Родителите му го обичаха и не искаха да го оставят да умре по този начин. Бориха се за детето си. Заедно с тях се бориха още много хора. Целият свят подкрепяше родителите в неравната им борба с най-жестоката възможна магия- тази на бездушните закони в собствената им държава, които с лека ръка бяха се разписали за смъртна присъда на невинно дете, само защото беше… тежко и неизлечимо болно! 

Смъртна магия, направена от нечовеци-политици и съдии. Без да се интересуват от волята на родителите на Алфи. Нито от предложеното чуждестранно гражданство и готовността на друга болница да поеме грижите. Дори папата ми стана симпатичен, че се включи в защита на детето, а принципно не го харесвам.  

Алфи Еванс беше въпреки всичко УБИТ. Оказа се със спряна животоподдържаща система в Детската болница Олдър Хей в Ливърпул. Пиша го с главни букви, за да заклеймя този долен акт, пък бил той и регламентиран като законен. Родителите изгубиха своя Алфи. Всички, които искахме да е жив, го изгубихме. 

Имаха ли политиците в Англия право на такава магия за принудителна Смърт? Защо волята на родителите и на още много хора от цял свят, никой от властимащите за нищо я нямаше. Британският върховен съд не пророни сълза за Алфи и разпореди да бъде УБИТ. Европейският съд по правата на човека тактично отвърна очи от детето. 

Накрая лекарите станаха убийци! Хипократова клетва беше погазена! Това не беше помощ! Беше ЕКЗЕКУЦИЯ! Извършена по особено жесток за детето начин, като то продължавало да се бори с недостига на въздух и да се опитва да диша, ДУШЕЙКИ СЕ! Накрая жестокостта го победила! Алфи беше само на 23 месеца! Нямаше как да се справи срещу такова огромно количество психопати насреща си, желаещи на всяка цена да го погубят!

Сигурно ще се намерят (не ги броя за хора) такива, които ще кажат в защита на психопатите, че щом Алфи е толкова тежко болен, то за какво да живее? Отговорът ми е, че е трябвало да живее за всички, които го обичат такъв, какъвто той е! На първо място, заради родителите си! На второ, заради още може би вече милиард души отгоре станаха онези, които сега са в потрес и са бесни за неговото УБИЙСТВО!

Знам и другият дежурен отговор на такива псевдо-моралисти, защитаващи безразборни убийства на тежко болни. Дали аз зная какво е на мястото на детето?!! То нямало никога да бъде нормално, умът му е бил увреден и така нататък.

Имам нелечимо заболяване. Не го крия. Заболяването ми е такова, че проклинам българските закони, които не позволяват евтаназия. Ще ми се, ако се влоша, да можех да се възползвам от евтаназия.

Не само аз. Много хора в моето и сходно положение проклинат липсата на евтаназия в България, защото не стига, че смъртта е подписана от болестта, ами и може да бъде доста болезнена и/или унизителна. Че и трябва да изтърпиш ОГРОМНА БОЛКА, която никое болкоуспокояващо не спира и всички УНИЖЕНИЯ от неспособността да се самообслужваш до края… За да може някои там политици да се изкарат пред електората си какви са морални. А електоратът им, дето си ги е избирал, да спи спокойно, че е направил едно „добро“ дело. 

Колко ли спокойно спят онези български политици, и избирателите им, дето ги подкрепят за забрана на евтаназията в родината ни, като са обрекли с това си решение на нечовешки мъчения и/или преживявания преди неминуемия им край доста нелечимо болни хора, молещи всяка секунда за евтаназия?! 

Подчертавам, че има разлика с убийството само, когато евтаназията е избрана доброволно с ясно съзнание на тежко болен, навършил 18 години и декларирана пред нотариус и свидетели. Съответно асистирана по безболезнен начин и в крайна сметка СПАСЕНИЕ от нечовешки мъки и/или унизително съществувания поради влошаване на нелечима болест. Само тогава Хипократовата клетва е спазена.

Но не евтаназия се е случила на Алфи Еванс! Случилото се е гнусно натрапено УБИЙСТВО на тежко болно дете, без да се спази процедура по съобразяване с нищо и с никой! Как ще живеят от тук насетне сега родителите му? Дори не смея да се опитам да си представя!

По въпроса от началото на материала. Предполагам, че който е поне малко нормален човек, вече знае, че никой няма право на магия за принудителна смърт! Особено на дете! Дори детето да е тежко и нелечимо болни, а магьосникът да е политик и да се има за много важен, понеже е от Англия!