Лео ди Каприо свали доведената дъщеря на Ал Пачино | Temaonline.bg

1
319
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Леонардо ди Каприо ново гадже и то изцяло се вписва в неговите традиционни предпочитания: по-млада е от предишната, красива, блондинка, за предпочитане модел… 

43-годишният заклет ерген не е от господата, които задържат една жена за дълго до себе си, но пък девойките, които си избира са направени точно но негов калъп. И настоящата му приятелка се вписва в този модел: Камила Мороне е на 20 години, с две години и по-млада от предишната изгора – моделът на Insta-model Сара Снайдър, която раздели в гаджето й Джейдън Смит и след това я изостави.

Сред досегашните завоевания на холивудската звезда бяха Нина Агдал, Кели Рорбах, Блейк Лайвли, Риана, Жизел Бюндхен, Бар Рафаели. И Лео не се криеше от папараците – за разлика от новата страст. Дори неговите агенти пуснаха слуха, че Камила е само „старо семейно приятелче“ и той само от време на време я навестява у дома“.

Камила напуска дома си сама, след като вечерта там е забелязан да влиза Лео си Каприо
–––––––––

Камила е  стройна, красива, русолява, модел на IMG….Но има една нова и доста интересна подробност – Камила е доведена дъщеря на Ал Пачино. Нейна майка е 42-годишната Лусила Сола, която от близо осем години е приятелка на 77-годишния Пачино

 

Ал Пачино с Лусила Сола (вдясно) и Камила
–––––––––

Той е помогнал за отглеждането на Камила и макар че няма брак с майка й, спокойно би могъл да мине за нейн доведен баща. Затова Леонардо ди Каприо ще трябва да внимава с това момиче, иначе рискува да се изправи срещу гнева на Кръстника.

В момента Камила е момиче на броя на списание Act 1 , където е представена във фотосесия, вдъхновена от легендарната първа дама на Аржентина Ева Перон, като тя е в компанията на Пресле Гербе и Майлс Макмисъл, а зад камерата е Себастиан Фаена. 

„Ева е далеч от моето поколение, но аз съм аржентинка и също съм запленена от нейната легенда“ – сподели Камила за  The Daily .Още повече, след като нейната майка, аржентинската актриса Лусила Сола лично се е познавала с Ева Перон. 

43-годишният Ди Каприо бе заснет от папараци да се прегръща и целува с Камила Мороне този уикенд по време на фестивала Coachella.
 

Двамата имаха VIP пропуски за шоуто на Еминем, а колко време ще продължи това негово увлечение, предстои да разберем. Сигурни сме, че папараците ще ни държат в течение на личния му живот.