„Милосърдни сърца“ се грижат за болни бездомни животни, но се нуждаят от нашата помощ

2
181
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Само за последния месец НПО-то “Милосърдни сърца” спаси живота на 4 котета, които се нуждаеха от спешна помощ. Това обаче са само част от случаите, за които благородните участници в бургаската организация за защита на бездомните животни се грижат. Междувременно те се погрижиха и за родилка със счупен крак и четири новородени и майка с кърмачета в столицата.

Липсата на средства заплашва дейността на организацията. Към момента е платена само сметката за майката с нахапаните от плъхове бебета, която в момента е на хотел в София, поради липса на приемни в Бургас. В ОВК Варна до тук дължимата сума е 2300 лв. И 1500 в Бургас.

Организацията има и ежедневна нужда от попълване на аптечния фонд. В момента са необходими препарати като Cинолокс, бебешка пудра за бълхи и 32 броя обезпаразитявани за големи котки Broadline.

”Не можем да се справим сами дори и да работим денонощно. Междувременно ваксинираме, реваксинираме, кастрираме и поставяме началото на изграждането на стационар изолатор за тежките ни случаи с наличните 1500 лева, с които разполагаме за тази цел”, посочват от “Милосърдни сърца” и апелират всеки, който има възможността, да помогне, дори с минимална сума.

Всяко дарено левче ще бъде удвоено от спонсор на организацията. Ето как можете да помогнете:

* Банкова сметка: IBAN: BG97RZBB91551006536965 BIC:RZBBBGSF Титуляр: Милосърдни сърца Като основание може да пишете някое от следните имена: Руни, Роза, Грета, Мая, Симона или Храна за бебетата, Стационар изолатор (като ако дарите 5 лева, те моментално стават 15 лева).

* Paypal: [email protected];

* СМС с текст “DMS BEZDOMNI” на номер 17777.