Борисов застана между Путин и Тръмп | Temaonline.bg

1
200
Добави коментар
Temaonline
Temaonline

Бойко Борисов застана рамо до рамо със световни лидери като Путин и Тръмп – поне в ретро-музея на восъчните фигури  във Варна.

Над 50 восъчни фигури привличат българи и чужденци в музея. Идеята за лика на премиера е продиктувана от интереса на посетителите – разказват от музея. 

„Имаме си Бойко Борисов! Война няма да има! Докато аз успивам Путин, Борисов щял да уйдурдисва Тръмп и ще се възцари вечен мир и благоденствие!“ – похвали се в Интернет Цветан Атанасов, собственикът на първия у нас по рода си музей на восъчните фигури, след като бе поставена статуята  на министър-председателя Бойко Борисов.

„Музея се разрасна страшно много. Вече имаме холивудски актьори, певци от световен ранг. И след като направихме миналата година първо, Путин, после, Доналд Тръмп – императорите на света, време беше да направим и императора на Балканите“ – призна Атанасов.
 

„Отдавна спрях да избирам кого да правим. Хората много питаха за г-н Борисов. „Днес една жена ми каза, че не го харесва като политик, но го харесва като мъж. Така че той има тази харизма – мъжкар, мачо, ако щете”, каза още собственикът на музея. Фигурата на премиера обаче е от периода му на главен секретар на МВР, когато беше доста по-втален.

Восъчната фигурата на министър-председателя е втората на български политик, която се появява там след тази на Тодор Живков.

„Това тяло може да влезе в неговата генералска униформа. Ако ни я даде, можем да го преоблечем и да бъде с тази униформа”, отбеляза още Цветан Атанасов.

 

„ИСТИНА Е!

Ето какво коментира в своя профил във Facebook  @Kiril Stamenov.

Публикуваме поста без редакторска намеса:

 

 

 

 

 

 

Издигнаха восъчна фигура на Бойко Борисов между световните лидери Тръмп и Путин в музея във Варна ?!

Отдавна спрях да избирам кого да правим, рече собственика на „Ретро музея” във Варна Цветан Атанасов … Хората го искат, допълни поредния български олигофрен …

Това – Левски, Ботев, български будители са някъде по складовете му май!
Важното е да има фигура на Светиня му от Банкя с ръка в джоба … (кво ли прави с тази ръка? Пак ли тенис някакъв?)

И не само – 20-метров монумент в цял ръст на премиера Бойко Борисов ще бъде издигнат в столицата до края на годината, като най-вероятно ще бъде ситуиран в подлеза пред ЦУМ до храма св. Петка Самарджийска.Паметникът ще бъде мраморен, а в ръката си Борисов ще държи православен кръст, докато с другата ръка зад гърба си ще има броеница – символ на приемствеността между различните суеверни догми, разделящи нацията на наши и ваши.

В България няма култ към личността, няма нов тоталитаризъм … Няма бе!Вервайте им!