Ново поколение леопарди се разхождат по червения килим

1
154
Добави коментар
svetla58
svetla58

В желанието си да изпъкне и да привлече масовото внимание, изгряващата музикална бъдеща звезда IAMDDB по-скоро стана за смях, отколкото да открадне възхищението на хората.

На наградите BRIT Diana De Brito се появи в прозрачна червена рокля с леопардов принт, с която почти се сля с червения килим, вместо да изпъкне с класа. Но с всяка светкавица на фотоапаратите и с всяка нова поза, хип-хоп пеленачето показваше много повече, отколкото искаше (по-точно – отколкото ТРЯБВАШЕ).

Роклята на 21-годишната изпълнителка не остави почти нищо на въображението, особено под светлините на прожекторите, но очевидно това нямаше никакво значение. Тя беше в приповдигнато настроение през цялата вечер.

Деколтето на роклята стигаше до цепката на гърдите й и едно миниатюрно копченце се опитваше да удържи дълбочината да не падне по-надолу, накъдето всъщност отидоха погледите.

Тоалетът, наподобяващ дамски комбинезон, се крепеше на последните сили на две фини презрамчици, които всеки момент щяха да се скъсат и да покажат всичко… което вече беше на показ.
Леопардовите петна със сигурност не успяха да скрият зърната на Diana, а слизайки по дължината на рокличката, стигаме и до бельото – А! Поне има такова, па макар и излишно.

За завършека на визията си, De Brit заложи на чифт червени мини слънчеви очила и малко злато по врата и китките, и сплете косата си.

Може би, най-хубавото в тази визия бяха кадифените й сандали, силно стегнати около глезените. Поне те си стояха здраво на мястото.
Midi роклята е на бранда The K Label.

Явно леопардовите принтове и прозрачните, наподобяващи бельо, рокли са много вървежен тренд този сезон, защото и колежката й Alice Dellal също “изложи” себе си (на показ) с подобна рокля.

Ако все пак сте си харесали този тип роклички, представя ме ви два сходни модела, с които бихте могли да импровизирате.

КУПИ мини червена рокля с леопардов принт

КУПИ мини  рокля с леопардов принт

Редактор: Марина Делева

Етикети:
Alice Dellal, BRIT, Diana De Brito, IAMDDB, Midi рокля, The K Label, леопардов принт, червен килим