Тази вечер е първият полуфинал на „Евровизия“, в който участва и България

1
125
Добави коментар
uzunov1
uzunov1

Тази вечер ще се състои първият полуфинал на музикалния конкурс “Евровизия”, в който ще участва и българският претендент – група “Equinox”, с парчето “Bones”. Нашенци са поставени под номер 10 в програмата.

Грандиозният концерт започва в 22:00 часа българско време. Както винаги, гражданите на съответната държава няма да могат да гласуват за своя кандидат, но ще могат да дадат гласа си за някой от другите претенденти. За България ще могат да гласуват сънародниците ни зад граница.

Парчето “Bones” и носи послание за истинските ценности в живота и безусловната любов, отвъд ограниченията на материалния свят. Песента се изпълнява от Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл. Песента е дело на същия екип, който продуцира и последните две български парчета, пожънали успех на Евровизия – „Beautiful Mess“ на Кристиан Костов и „If love was a crime” на която Поли Генова.

Проектът „Equinox“ се реализира специално за песенния конкурс тази година, по идея на продуцента и композитор Борислав Миланов. Композицията на „Bones“ е дело на Борислав Миланов, в сътрудничество с Трей Кембъл, Йоаким Першон и Даг Лундберг.