Защо да работиш във Vimax

3
118
Добави коментар
vimaxclima
vimaxclima

Vimax е най-голямата фирма за климатична техника на пазара, като освен това се занимаваме още и с изграждане на вентилации, климатизации и отоплителни инсталации. С повече от 18 години опит на пазара, екипът ни се разширява непрекъснато.

 

И макар че ставаме все по-големи, основата на компанията се усеща в отношението на колегите. Vimax стартира като семейна компания и години по-късно семейното отношение се усеща на всяко едно ниво. За това с радост Ви съобщаваме, че не само търсим нови членове на нашия екип, но и нови членове на нашето семейство.

 

 

Но защо да работиш за Vimax е толкова яко?

Ако обичаш да си заобиколен от млади и позитивни хора, то определено работата при нас ще ти допадне. Ние държим на екипа, за това винаги може да разчиташ за помощ и подкрепа от останалите колеги. Тъй като това да се учиш обогатява за цял живот, ние много обичаме новите знания, не само си помагаме взаимно като разменяме опит, но винаги получаваме подкрепа за развиването на нашите качества с посещаване на курсове и обучения, така че да сме още по-добри в работата си.

 

Ако си падаш по забавленията, ние сме точните хора за теб. Работата си е работа, но винаги има време и за почивка. Дали ще е събиране след работа на по бира или игра на джаги, дартс и тенис на маса в офиса, ние сме точните хора. Особено ако си добър на джаги ще е супер, защото си търсим нови попълнения за отбора.

 

Освен това ние много държим на employer branding, за това обядваме заедно всеки ден. Страхотно е, разменяме идеи и си почиваме. Като веднъж в месеца си правим пица парти, а хладилникът ни винаги е зареден с бира.

 

За доброто здравословно състояние ръководството се е погрижило като целия екип има допълнително здравно осигуряване, което ти позволява бързо, лесно и удобно да отидеш на преглед при топ специалисти без да трябва да чакаш. А за добрата спортна форма – картите Multisport, ти дават достъп до топ спортни обекти на територията на цялата страна, дори и за SPA. Колежките в офиса оценяват високо тази екстра.

 

 

Или казано накратко:

Млад екип
Готин офис
Възможност за развитие
Допълнително здравно осигуряване
Карта за спорт
Отлично заплащане

 

За да се убедиш сам колко е яко да работиш при нас, кандидатствай сега!

Виж тук свободните позиции –> тук

Или ни изпрати CV и ние ще се свържем с теб ако се отвори позиция отговаряща на твоите компетенции.