Кой крие от нас българското великолепие?

1
113
Добави коментар

Често се появяват сензационни коментари, че видите ли, срещу българите имало някакъв заговор, да скрият от нас едно или друго и т.н.
Всъщност, едва ли някой специално крие нещо от нас. По-скоро не добре познаваме Закона за Кармата – натрупването на грехове. Те, освен, че трябва да бъдат изплащани (с болести, страдания, нещастия, кавги, катастрофи…), след определено натрупване, имат свойството да замъгляват съзнанието.

Както е, например с алкохола – трезвен човек никога няма да каже, че ще кара кола в нетрезво / пияно състояние. Въпреки това често се случва. Защо? Защото пияния човек не е трезвен.

Същото е и с кармата – никой не крие специално от нас нещо, но грешния човек е със замъглено съзнание и това му пречи да вижда. Пример – великолепния Вечен Български Календар, който е на повече от 7500 години (най-стария известен календар в света) и днес все още е 27 пъти по-точен от съвременния Грегориански календар. Кой го крие това от нас?

А защо не го използваме? Заслужава си всеки трезвен българин да се замисли за това. Но да не забравяме, че пияния (грешния) не е трезвен (с ясно съзнание). Това е причината. Само можем да се надяваме, че с това огромно страдание днес, час по-скоро ще успеем да изкупим греховете си и тогава ще прогледнем и за истините български.

Всъщност, светлина в тунела има, хората започват да се осъзнават и скоро Истината ще стане ясна за всички.