Сокоизстисквачка за плодове и зеленчуци Star-Light PJ-800W, 800 W, Съд за сок 1 л, Захранване XXL, 2 скорости, Механичен... Follow

Сокоизстисквачка за плодове и зеленчуци Star-Light PJ-800W, 800 W, Съд за сок 1 л, Захранване XXL, 2 скорости, Механичен...

Описание

Насладете се на невероятния Star-Light Тази модерна и компактна сокоизстисквачка предлага 2 скорости (1 за меки и 1 за твърди плодове и зеленчуци). Изстискайте сок, достатъчен за цялото семейство само за няколко минути. Екстра широката тръба позволява изстискването на плодове и зеленчуци с различни размери.

 

 

Изстискайте всяка капка В зависимост какви плодове и зеленчуци използвате, имате възмоност да изстискате до 1 литър сок с едно зареждане, дори без да изпразвате съда с 2000 мл капацитет за пулпа. Изсипете директно в чаша, като просто я поставяте на определеното място.

 

Лесно почистване Сокоизстисквачката може да бъде разглобена за по-лесно почистване на всяка част. Буталото, капaка, ситото, чашата за сок и съда за пулпа се почистват ръчно с почистващ препарат и вода или в съдомиялна машина.

 

 
Прочети цялата публикация
Коментари

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам

Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика за поверителност