Любовта и вярата се сляха под един покрив

1
130
Добави коментар
svetla58
svetla58

Казват, че любовта и вярата са като вятъра – не се виждат, но се усещат – всеки ден – със силата, от която всеки сам има нужда.
Любовта не е нещо показно, а най-личното и интимно явление в човешката природа, но когато се показва, заразява като епидемия и завладява съзнанията на тези, които не са част от нея, но са нейни свидетели.

Amanda Seyfried и Thomas Sadoski

В послeдните няколко дни целият свят говори за божествените тоалети, разходили се като видение на гала вечерта на The Metropolitan Museum of Art. На всички ни е ясно, че по (не) червения килим се явиха милиони долари в различни образи – на шифон, коприна, сатен, тафта, диаманти, злато, ореоли, крила, кожа и метал. Красота! Мненията дори не са противоречиви, защото такъв шедьовър на дизайнерската гилдия се вижда само веднъж годишно – в нощта на бала Metropolitan.

Gisele Bündchen и Tom Brady

Вече ви показахме всички тоалети, които блестяха онази нощ. Сега обаче решихме да ви покажем образите на любовта, която се разпръсна във въздуха. Направихме селекция на двойките, които се появиха тази нощ, за да покажат своята любов – любов към вярата, любов към себе си, любов към дълга си, любов към най-близкия си човек, любов към онази, по-добрата, част от себе си.

Mary-Kate Olsen и Ashley Olsen

Редактор: Марина Делева

Етикети:
Amanda Seyfried, The Metropolitan Museum of Art, Thomas Sadoski, вярата, диаманти, злато, кожа, коприна, крила, любовта, метал, ореоли, сатен, тафта, червения килим, шифон