Луд скандал след „Евровизия“ – гнусни обиди и грозни анализи взривиха интернет! (СНИМКИ/ВИДЕО)

1
190
Добави коментар
slavchev
slavchev

Мрежата буквално ври и кипи след представянето на групата ни Equinox на вчерашния финал на конкурса „Евровизия“. Гневни коментари не само за победителката от Израел, но и за незадоволителното класиране на родните певци заляха социалните мрежи.

Мненията на меломаните, които снощи са гледали конкурса са крайно остри. Някои зрители смятат, че България трябва да спре да участва в този фарс, а други, че песента, с която сме се представили е била пълен провал. Те добавят, че са погнусени и меко казано отвратени от това, което се е случило по време на финала.

Ето част от острите мнения:

„Евровизия вече е ЕВРЕОВИЗИЯ…
Погнусен съм!
Отвратен съм!
Не знам дали е имало Холокост, но тази нация извършва чудовищен Холокост над всички останали….“
„Това дебело гнусно еврейско НЕЩО дори не може да пее!“
 

 

 

„Този конкурс е напълно изчерпан и е време просто да бъде пратен в историята. Така поне ще спре излагацията! До тогава България трябва да се оттегли от участие в този фарс!“
„Егати прасето! Конюнктурен и политически, извратен и тъп конкурс с наистина бомбастична продукция и ефекти… Плъна загуба на време е, дори 5 минути да гледаш…“
„Нашата песен е боза….но на евреите….е направо лоша шега…“
 

 

 

Междувременно се завихри и още един скандал покрай конкурса. Зрители и меломани откриха шокиращи прилики в мелодията на кипърската песен и тази на Поли Генова от преди 2 години. Ритъмът на куплетите е абсолютно еднакъв, а това пък донесе второто място в конкурса на Кипър тази година. Предлагаме ви да чуете двете песни и сами да прецените с право ли се възмущават меломаните.

Групата ни пък хвърли истинска бомба след финала на конкурса, като заяви, че е доволна от представянето си и възнамерява занапред да продължи да се изявява заедно. Явно Жана Бергендорф се е примирила, че няма как веднага да върне добрата си репутация сама и ще се пробва в този състав.

„Поздравяваме Нета и Израел за победата. На финала пяхме с цялото си сърце и душа, оставихме част от себе си на тази сцена. Българската следа в конкурса продължава да е ярка. Горди сме, че България имаше един от най-стойностните музикални проекти на „Евровизия” тази година. Благодарим  на всички българи за подкрепата, на „Symphonix International” за впечатляващата песен, на БНТ за шанса и реализацията на българското участие. Най-важното е, че оставаме заедно и скоро ще можем да споделим повече подробности”, заявиха изпълнителите от „Equinox” преди да отлетят от Лисабон.

 

Източник: БЛИЦ

loading…

Сподели с приятели в социалните мрежи