Уникална лампа от хималайска кристална сол с тегло 18-22 кг – Еко пречиствател за въздух

2
236
Добави коментар
semenatashop
semenatashop

Представяме Ви още едно невероятно осветлително тяло за интериора, което не само ще се впише идеално в дома или офиса Ви, но и ще създаде уютна и здравословна среда. Тази унилална розова лампа от кристална хималайска сол, с големина от 18 до 22 кг и височина – 40-50 см. Този естествен  еко пречиствател на въздуха има обхват на действие в радиус цели 4 метра и прекрасни хималайски кристали, които ще Ви накарат да се влюбите. 

Вероятно сте чували за еко хималайски интериорни лампи и дори притежавате по една. Вероятно сте чували, но не сте се интересували и може би нямате идея за какво точно е целият шум около тях. 

В който и от вариантите да се припознавате, ние ще Ви запознаем кратко и ясно с основните функции и задачи на хималайската кристална лампа, позната още и като най-добрият йонизатор на въздуха (или както ние ги наричаме въздушен еко пречиствател). 

Почти всеки се оплаква от главоболие, има проблеми със съня, губи лесно концентрацията си или му липсва изцяло енергия. 

Доста често оправдаваме тези симптоми с промяната на времето, смяната на обстановката и така нататък. Успокояваме се, въпреки че продължаваме да живеем с тези видни проблеми, които пречат на нормалният ни живот.

А всъщност всеки един от тях може да бъде обяснен много по-лесно. Мобилните телефони, телевизорите, лаптопите и всички други електрически уреди, които са неотлъчно до нас излъчват вредни положителни йони, наречени още „електрически смог“.

Този „електрически смог“ повлиява негативно на качеството на въздуха, който дишаме, което мигновено се отразява отрицателно върху човешкия организъм. И тъй като, ние сме заобиколени от тези вредни положителни йони, качеството на живота ни започва да се влошава. Това е и моментът, в който започват всекидневните болежки, липсата на енергия, раздразнителността, дори голямото натрупване на този некачествен въздух може да доведе до сериозни болести.

Тук е моментът, в който хималайските лампи се появяват, за да помогнат. Наричани с право най-добрите естествени йонизатори на въздуха, лампите от хималайска кристална сол увеличават броя на здравословните отрицателни йони и неутрализират голяма част от „електрическия смог“.

Правейки това, те подобряват качеството на въздуха в стаята, което съответно оказва изключително добро влияние върху емоционалното и физическото състояние на хората. 

Лампите от хималайската сол кристална помагат при хора, страдащи от постоянна мигрена, подобряват цялостно съня, подобряват имунната система, засилват концентрацията, подпомагат релаксацията и създават изключително уютна, топла и красива атмосфера. 

Освен това са силно препоръчвани за лечение на редици болести, като заболявание на дихателната и кръвоносната система, както и при поява на алергии. 

В допълнение на всичко изброено до сега, красивите и богати цветове на солните кристали притежават също лечебни свойства. Те са приказни за гледане и допринасят за спокойна и релаксираща атмосфера. Препоръчват се силно за ползване по време на масаж и медитация.

Важно е да знаете, че ефективността на лампата от кристалната хималайска сол се увеличава значително, след като е нагрята. По този начин се ускорява отдаването на здравословните отрицателни йони и се подобрява в пъти качеството на въздуха, който дишаме. 

Лампата, която ви представяме е със сравнително големи размери – 18-22 кг. и 40-50 см височина. Нейният периметър на действие, когато е във включен режим е 4 м, а в изключен – 2м. 

Може да използвате тази лампа във всяко помещение, което желаете. С красивите си големи кристали, тя ще се превърне в едно незаменимо бижу за всекидневната ви, за спалнята ви, за офиса и за много други затворени помещения.  

За да се възползвате максимално от ползите на естествения природен йонизатор, поставете го в близост до телевизора, компютъра, до пушачи и навсякъде, където искате чист въздух и цялостно успокоение на ума и душата.

Тази розова хималайска солна лампа е една инвестиция за по-добър и пълноценен живот. Главната причина ? Една лампа ви стига за цял живот, ако спазвате, разбира се единственото правило – дръжте я далеч от вода. 

Хималайските лампи не са консуматив и нямат нужда от периодична смяна. Единственото, което трябва да сменяте по тях е крушката.

Ако искате да почистете вашата лампичка, може да използвате мокра кърпа за избърсване на прахта, като след това трябва бързо да я подсушите. 

Ако се е получил конденз, тоест забележите, че се е натрупала влага върху хималайската лампа, трябва просто да я включите, за да изсъхне от топлината, която електрическата крушка създава. 

Когато се сдобиете с хималайската лампа, вероятно ще усещате вкус на сол по устните, което е напълно нормално. Ако пък нямате този привкус, също е нормално, вероятно просто не притежавате сензитивност към хималайската сол.

Технически характеристики на тази лампа от кристална хималайска сол:

Ще получите хималайската лампа,  в комплект с една крушка и дървена основа, на която да я положите. Кабела е в бял цвят.
Тегло на продукта: Този природен йонизатор притежава сравнително голямото тегло от 18 до 22 кг и височина – 40-50 см.