Някои звезди ПРЕДИ и СЛЕД Photoshop

1
98
Добави коментар
svetla58
svetla58

Колко пъти ви се е случвало да вземете от вестникарския стелаж някое от лъскавите списания и, прибирайки се вкъщи, сядайки удобно на дивана с купа чипс, да разлиствате гланцираните страници и да се питате: „Защо аз никога не изглеждам по този начин?”? Всички в тези снимки изглеждат перфектни и полирани. Така сякаш никога, дори и случайно, не са помирисвали и парче пица. Това е толкова нечестно, невероятно, но най-важното е, че е напълно нереално. Хайде, всички знаем, че тези перфектни изображения са напълно Ф А Л Ш И В И! Не ни разбирайте погрешно – по никакъв начин не омаловажаваме труда на самите звезди. Това, че са се появили на снимачната площадка, изтърпели са часовете снимки, стоенето в една поза, различните климатични особености и всички несгоди, но те наистина изглеждат безупречни. Разбира се, те не са. Те са просто хора. Истината е, че легионите от редактори и коректори на снимки са „изчеткали” всичко, което, дори и леко, изглежда несъвършено. Няма целулит, няма торбички под очите, няма никаква пигментация, няма объсани коси. Ето и доказателствата.

В тази снимка изглежда така сякаш всяка част от лицето на Queen Bey е променена. То е изтънено, очите й са по-светли, веждите й са по-извити, а кожата й е толкова „изчеткана” и изглежда така въздушна, сякаш е крехко крило на пеперуда. И бръчици? Какви бръчки? Beyonce не е човешко същество, чието лице се сбръчква като стафида. Тя е безсмъртна Queen.

Някой друг чуди ли се как Madonna се противи на процеса на стареене? Ами не се. Просто има много добър фото редактор, който дава всичко от себе си, за да изглежда така сякаш не й се налага да води тази неравностойна битка с времето.

Тя може и да е минала средната възраст, но някои Photoshop богове не биха позволили да се види линия по лицето или тялото на поп кралицата.

Пак тя. Вече ви стана ясно, че при нея едитването е екстремно, нали? На снимката „след” изглежда сякаш е на 20. Има ли всъщност, някой който вярва на тази илюзия? Не! Защо просто не я оставите да остарява с достойнство?

Britney Spears

Не стига, че промените са толкова явни, но те са решили и да ни етикират всеки сантиметър промяна по образа на русото сладкишче.

Не е ли сладко? Сега всички можем да видим колко усилия са отишли в създаването на феноменалната визия на певицата.

Candice Huffine

Чудно ли е, че всеки от нас се чувства неудобно и притеснително в банския си костюм, след като дори самите звезди не биха го сторили без да са минали през сериозна „реконструкция” на образа.

Не можем ли просто да преодолеем факта, че всеки един човек в света има своите сланинки по различни места от тялото? Те са тези „екстри”, които не отиват никъде, затова просто ги приемете.

Тук фото редакторът е направил Jennifer Lawrence да изглежда по-тънка – около талията, бедрата и лицето, но също така са я и изгладили – буквално – дрехите й.

Тук, колкото и да се взираме, някак си ни убягват частите от тялото на Katy Perry, които имат нужда от поправяне…

Тя изглежда невероятно! Какво повече искат от тази жена? Е, повдигнали са малко сутиена й, премахнали са една черта на корема й и са изтънили леко краката. За тези хора никога нищо не е достатъчно!

Lindsay Lohan
На този кадър факирската работа е надминала досегашните си постижения. Не просто са променили цвета на кожата, „изчеткали са я”, обезвъдушили са я, но са променили и физиономията на мис Lohan, която изглежда така сякаш току-що е подушила нещо много неприятно.

Cindy Crawford

Този, който е редактирал снимката на един от най-емблематичните топ модели на 90-те, е прекарал по-голямата част от времето си в областта на крема. Но, все пак, нека не забравяме, че жената е родила две деца и въпреки това, коремчето й изглежда невероятно и без да е хвърлен толкова труд за изграждането му.

Kourtney Kardashian

А! Внезапно коремчето, останало след раждането, на Kourtney Kardashian, изчезна безследно. Всички бяхме свидетели на какви тренировки се подлагаше сестрата Кардашян и колко бързо се върна във форма, но, стига, кой може да се противопоставя на природните закони, когато става въпрос за сваляне на следродилна маса?

Keira Knightly

Поредната жертва на празния сутиен и тук е спасена от своята публична гибел чрез директен изстрел в цепката на деколтето й.

Fergie

Всяка линия от лицето на Fergie е безследно изчезнала, а ведрият блясък в очите й направо ни заразява с позитивизъм.

Целият силует на Lady Gaga тук е видоизменен, освен това са я направили и няколко фута по-висока.

Gwen Stefani

Дали Gwen Stefani е намерила извора на младостта? Не. Тя току-що е открила ползите от най-новата версия на Photoshop и някой, който може да я превърне в изцяло нов човек. Не че тя има нужда…

Kim Kardashian

Ето я и другата сестра. При нея винаги ще има какво да се желае, но пък и това, което е, е достатъчно сочно и магнетично за погледите.

Demi Moore

Demi Moore е феномен. Тя е красота, която не остарява, а се разраства все по-красиво с течение на времето. Ето защо фотошоп намесата е по-скоро стряскаща, отколкото подобряваща. Оставете Деми на мира. Тя е достатъчно съвършена такава, каквато е.

Мъжете също не са освободени от това екстремно фотошопиране. Такъв пример ни е някогашното музикално сукалче Justin Bieber, на който всичко му е станало по-голям след сериозно пипване…

Очевидно на Adam Levine освен, че не му е позволено да ма и една черта, която не е на мястото си върху лицето му, но и наболата брада се счита за нещо грозно. За индустрията май ние всички трябва да сме с пластмасови лица и те да не остаряват.

Всичко, което е под нивото на перфекшън на Барби и Кен не е позволено, ако искате да сте знаменитост.

Johnny Depp винаги ни е изглеждал малко повече магичен, отколкото всеки друг кино бог, но наистина ли е възможно да изглежда толкова нереално безупречен на тази възраст?

Хайде, хора, стига. Всички сме си падали Ryan Seacrest и знаем, че той не се нуждае от никакви подобрения, за да бъде смазващо привлекателен. Свалете фотошопа и се укротете. Той вече си има (няма) всичко.
Харесаха ли ви? Т.е. как ви харесаха повече? Как предпочитате да ги виждате? Ако искате да видите още реални снимки на знаменитости, в галерията сме ви подготвили някоя и друга снимка.

Редактор: Марина Делева

Етикети:
Adam Levine, Barbie и Ken, Beyonce, Britney Spears, Candice Huffine, Cindy Crawford, Demi Moore, Fergie, Gwen Stefani, Jennifer Lawrence, Johnny Depp, Justin Bieber, Katy Perry, Keira Knightly, Kim Kardashian, Kourtney Kardashian, Lady Gaga, Lindsay Lohan, Madonna, Photoshop, Queen Bey, Ryan Seacrest, Барби и Кен, безупречност, идеал, Кардашян, лъскавите списания, съвършенство