Оригинални калъфи за iPhone 7, кейсове за Айфон 8

1
496
Добави коментар
ontime
ontime

В многобройните електронни и физически магазини се предлага изобилие от калъфи за iPhone 7, като някои са много добри, а други не заслужават дори минималната сума, срещу която се предлагат. Седмото поколение iPhone е наистина обаятелен и привлекателен за купувачите, въпреки сериозната си цена, а това ви задължава да го защитите от всякакви инциденти и да добавите елегантност към неговата визия.

Какви характеристики трябва да притежава защитният калъф?

Разглеждайки предлаганите в магазините калъфи за iPhone 7, е задължително винаги да търсите специален набор от характеристики в различните модели, сред които:

Шокоабсорбиращи свойства

Важно е винаги да залагате на калъфите, пригодени да омекотяват удара при изпускане на телефона. Изделията, притежаващи специални TPU бъмпери, които обхващат страничните лайсни са много добро решение, особено онези калъфи за iPhone 7, които разполагат с въздушни джобове в ъглите. Ако сте виждали как изглежда iPhone, който е падал върху страничните си ръбове, то определено знаете за какво трябва да внимавате.

Екранна защита

Много висок рейтинг имат предпазните калъфи за iPhone 7, които разполагат със затварящ се капак в предната част. Кейсовете тип тефтер са най-добрата защита за скъпите и твърде деликатни екрани при смартфоните на ябълката. Много собственици на iPhone ги избягват, заради трудното им затваряне при наличие на скрийн протектор, но на пазара могат да се намерят оригинални изделия, съвместими с екранния протектор на телефоните на Apple.

Текстура

Определено е по-добре да заложите на калъфи за iPhone 7, с текстурирана повърхност. Лъскавите кейсове, както и поликарбонатните гърбове, са солидни и здрави, но пък за сметка на това хлъзгави. Можете да заложите на калъф с поликарбонатен гръб и TPU бъмпер, който ще ви осигури здрав и стабилен захват при използване на телефона. Кожата не случайно е сред предпочитаните от ценителите материали.

Идеална съвместимост

Калъфът, който ще изберете за защита на своя iPhone 7 трябва да пасва като ръкавица. Леко хлабавите модели ще ви дразнят и ще създават усещане, че телефонът ще се изплъзне всеки момент от калъфчето. Това разбира се не е изключено, което излага на риск скъпото ви мобилно устройство. Ако пазарувате от физически магазин, винаги проверявайте дали калъфът отговаря като размер на апарата ви. Отворите за физическите бутони и портове, също трябва да пасват идеално.

Визия

Визията при най-актуалните в момента калъфи за iPhone 7, варира от семпло и стилно излъчване, до кич в най-лошата му форма. Разбира се, това, на което ще заложите трябва да радва сетивата ви и да отговаря на вашите лични критерии за естетика, но имайте предвид, че днес вече съдят за човека не само по модела и марката на телефона му, но и по това как той е персонализиран от своя собственик.

Добра идея е да се насочите към онази категория калъфи за iPhone 7, която отговаря на социалния ви статус и възраст. Никой улегнал мъж няма да направи добро впечатление, ако телефонът му е облечен в кейс, върху който е изрисуван Спайдърмен. Дамите понякога прекаляват с декорациите, избирайки кейсове обсипани с камъни, мъниста и брокати. Освен че с тях никоя жена не може да покаже класа, те често затрудняват използването и съхранението на престижния iPhone.